Kasa psu önerisi 3-4 bin aralığı

Cheazy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
470
Beyaz kasa psu arıyorum. 2. ele de yönelebilirim. kasada aradığım 2 can alıcı nokta mesh ve mAtx olması

psu da ise modüler, sessiz ve beyaz olması

Beyaz kasa psu arıyorum. 2. ele de yönelebilirim. kasada aradığım 2 can alıcı nokta mesh ve mAtx olması

psu da ise modüler, sessiz ve beyaz olması
Segotep'in bu kasası ve PSU'su gaming gecesinde 3.299 TL'e düşüyor. İçindeki PSU C+ seviyesi iyi bir PSU, kasa beyaz ve küçük olmasına rağmen geniş. 385 mm ekran kartı ve 360 mm sıvı soğutucu desteği var.

Segotep'in bu kasası ve PSU'su gaming gecesinde 3.299 TL'e düşüyor. İçindeki PSU C+ seviyesi iyi bir PSU, kasa beyaz ve küçük olmasına rağmen geniş. 385 mm ekran kartı ve 360 mm sıvı soğutucu desteği var.

Hocam maaşı cuma yatıracaklardı. Bende unutmuşum. Hala kasa psu falan almadım. Kasanın argbkeri bozuk. Psu olarak RM750i alacağım ama 2800 e falan olcak o. 3300 e kasa alırım bendekini de 1 e falan elden çıkaraam 2300 e gelmiş olcak kasa derdimde olmayacak. Psu sessiz midir? Segotep nasıl bir marka incelemesi falan var mı? Bir de bu cuma indirime yine girer mi yoksa alternatif ne yapanilirim. Maaş bugün yatacak dediler bidaha, daha net konuşuruz.

Son 1 aydır kesintisiz düşüyor.
çok kafam karıştı bakalım. Argb değil diyen bi satıcı vardı ama argb olduğumu dğşünüyorum. Psu da beyazdır umarım satıcılara sordum cevap bekliyorum.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,095
Üyeler
183,948
Son üye
Espadahg
Geri