Segotep'in bu kasası ve PSU'su gaming gecesinde 3.299 TL'e düşüyor. İçindeki PSU C+ seviyesi iyi bir PSU, kasa beyaz ve küçük olmasına rağmen geniş. 385 mm ekran kartı ve 360 mm sıvı soğutucu desteği var.Beyaz kasa psu arıyorum. 2. ele de yönelebilirim. kasada aradığım 2 can alıcı nokta mesh ve mAtx olması
psu da ise modüler, sessiz ve beyaz olması
Hocam maaşı cuma yatıracaklardı. Bende unutmuşum. Hala kasa psu falan almadım. Kasanın argbkeri bozuk. Psu olarak RM750i alacağım ama 2800 e falan olcak o. 3300 e kasa alırım bendekini de 1 e falan elden çıkaraam 2300 e gelmiş olcak kasa derdimde olmayacak. Psu sessiz midir? Segotep nasıl bir marka incelemesi falan var mı? Bir de bu cuma indirime yine girer mi yoksa alternatif ne yapanilirim. Maaş bugün yatacak dediler bidaha, daha net konuşuruz.Segotep'in bu kasası ve PSU'su gaming gecesinde 3.299 TL'e düşüyor. İçindeki PSU C+ seviyesi iyi bir PSU, kasa beyaz ve küçük olmasına rağmen geniş. 385 mm ekran kartı ve 360 mm sıvı soğutucu desteği var.
![]()
Segotep Radiant Beyaz 750W 80+ Bronze Midi Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
İyi bir PSU. Ama bu PSU da MOV yok akım korumalı priz ile kullanılması iyi olur. Bunu bu seviyede ki pek çok PSU da göremiyoruz zaten.Psu sessiz midir? Segotep nasıl bir marka incelemesi falan var mı?
Son 1 aydır kesintisiz düşüyor.Her cuma düşüyor mu hocam 3.200 e
çok kafam karıştı bakalım. Argb değil diyen bi satıcı vardı ama argb olduğumu dğşünüyorum. Psu da beyazdır umarım satıcılara sordum cevap bekliyorum.
İndirimde şu anda. Al geç.İndirime girecek.![]()
Segotep Radiant Beyaz 750W 80+ Bronze Midi Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
girdi takip ediyodum gördüm hocamda maaşı yine atmadılar. Vallahi kafayı yicem. Haftaya inşallah nasip olursa alma gibi bi planım var. Yatırırlarsa. Şikayet falan etcem artıkİndirime girecek.![]()