- Bütçe
- 1600
Merhaba arkadaşlar,
Yeni bir bilgisayar kasası almak istiyorum ve birkaç model arasında kararsız kaldım. Seçtiğim kasalar hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi duymak benim için çok faydalı olur. Özellikle soğutma performansı, kablolama kolaylığı ve genel kullanıcı deneyimi açısından düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim!
Benim Beğendiğim kasalar bunlar arkadaşlar.
Yeni bir bilgisayar kasası almak istiyorum ve birkaç model arasında kararsız kaldım. Seçtiğim kasalar hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi duymak benim için çok faydalı olur. Özellikle soğutma performansı, kablolama kolaylığı ve genel kullanıcı deneyimi açısından düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim!
Benim Beğendiğim kasalar bunlar arkadaşlar.
CMT218
CMT218 Temperli cam yan panele ve modern tasarım konseptine sahip. CMT218 PC kasası, şık ve işlevsel bir çözüm isteyen oyuncular için mükemmeldir.
www.fsplifestyle.com
zoko chiko siyah – Tr Bilgisayar ZOKO
zoko.com.tr
Archon Aır Mesh Pro A-rgb Kumandalı 4x120mm Gamıng Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Archon Aır Mesh Pro A-rgb Kumandalı 4x120mm Gamıng Oyuncu Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com