Sistem güzel ve ileriye deönük, çoğu noktada yeterli gelecektir.Arkadaşlar merhaba. Fotoğrafını paylaştığım kasayı sipariş ettim. Sizce sistem nasıl beni üzer mi? Oyun ve render de çok zorlar mı beni?Alıntıyı görüntüle
Öncelikle hayırlı olsun , bu sistemi son zamanlarda ben de takip ediyorum, fiyat bandı şu an 6000 lira civarı olsa hiç düşünmem ekstra bir CPU soğutucu ile sipariş ederdim, sizden ricam geldiği zaman bilgilendirme yapabilirseniz kaç günde geldi, genel performansı nasıl almayı düşünen benim gibi arkadaşlara çok yardımcı olursunuz.Arkadaşlar merhaba. Fotoğrafını paylaştığım kasayı sipariş ettim. Sizce sistem nasıl beni üzer mi? Oyun ve render de çok zorlar mı beni?Alıntıyı görüntüle
Öncelikle hayırlı olsun , bu sistemi son zamanlarda ben de takip ediyorum, fiyat bandı şu an 6000 lira civarı olsa hiç düşünmem ekstra bir CPU soğutucu ile sipariş ederdim, sizden ricam geldiği zaman bilgilendirme yapabilirseniz kaç günde geldi, genel performansı nasıl almayı düşünen benim gibi arkadaşlara çok yardımcı olursunuz.
Tabi ki hocam elimden geldiğince detaylı bir inceleme videosu da çekerim ilgilenen çok gördüğüm kadarı ile bu pc ile bakalım üzmez inşallahMerhaba!
Ben de bu sistemi almayı düşünüyorum.
Eline geçtiği zaman bilgilendirme yapabilir misin?