Kasa Sizce Nasıl?

kdrbirol

80+
Reaksiyon skoru
23
Arkadaşlar merhaba. Fotoğrafını paylaştığım kasayı sipariş ettim. Sizce sistem nasıl beni üzer mi? Oyun ve render de çok zorlar mı beni?
Screenshot_20200501-170640.webp

abi üzmez bencem çoğu sistemle aynı fiyatta hatta zaten bence kaçırmadan al

Sistem güzel. Oyun ve renderda da yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Arkadaşlar merhaba. Fotoğrafını paylaştığım kasayı sipariş ettim. Sizce sistem nasıl beni üzer mi? Oyun ve render de çok zorlar mı beni?Alıntıyı görüntüle
Öncelikle hayırlı olsun , bu sistemi son zamanlarda ben de takip ediyorum, fiyat bandı şu an 6000 lira civarı olsa hiç düşünmem ekstra bir CPU soğutucu ile sipariş ederdim, sizden ricam geldiği zaman bilgilendirme yapabilirseniz kaç günde geldi, genel performansı nasıl almayı düşünen benim gibi arkadaşlara çok yardımcı olursunuz.

Abi neden önünü kapatıyor anlamak çok güç. O önündeki blok hava akışını düşürebilir fakat yine de iyi.

Merhaba!
Ben de bu sistemi almayı düşünüyorum.
Eline geçtiği zaman bilgilendirme yapabilir misin?

Öncelikle hayırlı olsun , bu sistemi son zamanlarda ben de takip ediyorum, fiyat bandı şu an 6000 lira civarı olsa hiç düşünmem ekstra bir CPU soğutucu ile sipariş ederdim, sizden ricam geldiği zaman bilgilendirme yapabilirseniz kaç günde geldi, genel performansı nasıl almayı düşünen benim gibi arkadaşlara çok yardımcı olursunuz.
Merhaba!
Ben de bu sistemi almayı düşünüyorum.
Eline geçtiği zaman bilgilendirme yapabilir misin?
Tabi ki hocam elimden geldiğince detaylı bir inceleme videosu da çekerim ilgilenen çok gördüğüm kadarı ile bu pc ile bakalım üzmez inşallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,170
Üyeler
188,210
Son üye
luxetveritas
Geri