Kasa temizliği nasıl yapılmalı/siz nasıl yapıyorsunuz?

LastShot

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,292
Arkadaşlar kasam mb511 ve gerçekten bayağı bir tozlanıyor çok fazla hava aldığı için.Kasayı temizlemek istiyorum fakat şu öndeki 3 fanı tam olarak nasıl silmeliyim sizce?
Mesh yapıyı süpürgeyle siliyorum fakat öndeki 3 fanı peçete ile kenarlarını sildim çok fanları oynatmamaya çalıştım balansı bozmamak için.Fakat 4-5 ay daha geçtiğinde daha kapsamlı bir temizlik yapmak istiyorum.Bunu yaparken de fanları da çıkarmalı mıyım?Ya da nasıl çıkarabilirim?
@crazyreign @Looper
Siz bu kasayı temizliyorsunuz sanırım öndeki fanları da temizliyor musunuz?Temizliyorsanız nasıl temizliyorsunuz?
Bir inceleme atılsa ne güzel olur aslında :)
Şimdiden teşekkürler herkese.

Eski ama hala iş gören bir video.

Aynı kasa bende de var. Önünü temizlemek için ön kapağı çıkartıp ilk başta süpürge ile kaba tozunu alıyorum, sonra eski bir diş fırçası ile detaylı temizliyorum önünü. Kasanın geri kalanı için kompresör kullanıyorum.

Aynı kasa bende de var. Önünü temizlemek için ön kapağı çıkartıp ilk başta süpürge ile kaba tozunu alıyorum, sonra eski bir diş fırçası ile detaylı temizliyorum önünü. Kasanın geri kalanı için kompresör kullanıyorum.
Çok teşekkürler hepinize
Hassas noktaları diş fırçası ile geri kalanı kompresör ile halledebilirsiniz.
Eski ama hala iş gören bir video.
Peki @crazyreign fanlar için kompresör kullanıyorsunuz yani değil mi? Kompresör fanların dönüşünü bozmaz mı?
Ayrıca fanları elimle birazcık döndürmek balansını bozabilir mi yoksa abartılacak bir şey yok mudur?

Evet, kompresör kullanıyorum. Dönüşünü bozacağını sanmıyorum.
Tekrardan teşekkür ederim.Son olarak süpürge veya fön makinesi kullanmamanızın nedeni nedir?Kompresörünüzün olması mı :) Yoksa başka bir nedeni var mıdır

Arkadaşlar kasam mb511 ve gerçekten bayağı bir tozlanıyor çok fazla hava aldığı için.Kasayı temizlemek istiyorum fakat şu öndeki 3 fanı tam olarak nasıl silmeliyim sizce?
Mesh yapıyı süpürgeyle siliyorum fakat öndeki 3 fanı peçete ile kenarlarını sildim çok fanları oynatmamaya çalıştım balansı bozmamak için.Fakat 4-5 ay daha geçtiğinde daha kapsamlı bir temizlik yapmak istiyorum.Bunu yaparken de fanları da çıkarmalı mıyım?Ya da nasıl çıkarabilirim?
@crazyreign @Looper
Siz bu kasayı temizliyorsunuz sanırım öndeki fanları da temizliyor musunuz?Temizliyorsanız nasıl temizliyorsunuz?
Bir inceleme atılsa ne güzel olur aslında :)
Şimdiden teşekkürler herkese.
kompresör sağolsun okuyup üflüyor :D asgdf

Altı ayda bir yolum Atombilişim'e düştüğü için termal macun ve temizliği oraya yaptırıyorum.

Altı ayda bir yolum Atombilişim'e düştüğü için termal macun ve temizliği oraya yaptırıyorum.
Atombilişim mi
Aslında ben de bu konularda çok iyi değilim termal macıun değişimleri vs.
Yanımda bir bilenle yapsam öğrenirim tam olarak da korkuyorum birazcık şu kasa işlerinde hep laptop kullanmıştım 2 ay öncesine kadar :)
Atombilişimi bir araştırayım yazarım yine size ayrıca teşekkürler cevabınız için

Atombilişim mi
Aslında ben de bu konularda çok iyi değilim termal macıun değişimleri vs.
Yanımda bir bilenle yapsam öğrenirim tam olarak da korkuyorum birazcık şu kasa işlerinde hep laptop kullanmıştım 2 ay öncesine kadar :)
Atombilişimi bir araştırayım yazarım yine size ayrıca teşekkürler cevabınız için
Ben sistemimi oradan almıştım. Bir şikayet üzerine şikayet var'a yazı yazdığımdan beri çok yakından ilgileniyorlar kendileri marka değerleri düşmesin diye :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,872
Üyeler
184,066
Son üye
BiGDreAM06
Geri