Deltanteiger
80+
- Reaksiyon skoru
- 122
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet, pardon. Marketplace'i kast ettim.Facebook marketplace i mi kastettiniz hocam? Marketplace den çok dediğim gruplara bakmalısınız.
Evet, pardon. Marketplace'i kast ettim.Facebook marketplace i mi kastettiniz hocam? Marketplace den çok dediğim gruplara bakmalısınız.
Benim bütçem 60k civarlarında bana ne önerirsiniz?7800x3d![]()
MIRANA-4080SUPER / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 4080 SUPER SG White 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MIRANA-4080SUPER Powered by Galax temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4080 SUPER ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
B650 tuf m-e
Corsair 32 ram
Thermalright aqua elite 240 sıvı soğutma
Bu bahsettiğim özelleştirmelerle 79k civarına geliyor. 4k bile oynarsın. Çok kaliteli sistem olur.
Olsun hocam, canınız sağ olsun ama, ben Nvidia'dan kestim ümidi ya.. Bir tane GTX'li, bir tane de RTX'li sistem almıştım ve memnun kalmamıştım, o yüzden bir de AMD ve Ryzen ile denemek istiyorum şansımı... Ve bekliyorum hocam, hiç sorun yok![]()
Benim bütçem 60k civarlarında bana ne önerirsiniz?
Hepsiburada üzerinden oneriniz olur mu? Orada 9 taksit olduğu için bir nebze daha bütçemi genisletebilirimAlıntıyı görüntüle![]()
Magic Gold | AMD Ryzen 7 9700X | 2 x 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu özelleştirmeleri yapardım ben. 78k'ya yakın oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle![]()
MC-SUPER / AMD Ryzen 5 7600X TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER ST Plus 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MC-SUPER Powered by Galax temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 Ti SUPER 16GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Ben bu özelleştirmeleri yapardım. Anakartı güçlü tuttum ki ileride işlemciyi güncelleyebil. Rame önem verdim. 2k için kullanırsan ileride kolay olsun işin. Güzel sistem oldu.
Ayrıca işlemciyi de şimdiden degistirirsem ne kadara patlarAlıntıyı görüntüle![]()
Magic Gold | AMD Ryzen 7 9700X | 2 x 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Alıntıyı görüntüle![]()
MC-SUPER / AMD Ryzen 5 7600X TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER ST Plus 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MC-SUPER Powered by Galax temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 Ti SUPER 16GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Ben bu özelleştirmeleri yapardım. Anakartı güçlü tuttum ki ileride işlemciyi güncelleyebil. Rame önem verdim. 2k için kullanırsan ileride kolay olsun işin. Güzel sistem oldu.
Hocam hazır sistemler genellikle daha avantajlı oluyor. Bu arada böyle bi sisteme 4k mönitorde şart.Hahahahah! Alemsiniz hocam!
Yine RX 7900 XTX ve Ryzen 7 7800X3D için belki FB Store'dan yardım alabilir miyim sizce, ne dersiniz?
Hocam süpersiniz valla! Teşekkür ederim!Alıntıyı görüntüle![]()
Alıntıyı görüntüle![]()
4K monitör dediğiniz? Bu 10 bin, 15 bin liralık monitörler mi?Hocam hazır sistemler genellikle daha avantajlı oluyor. Bu arada böyle bi sisteme 4k mönitorde şart.
Rica ederim. Uzun süre dayanır. 4k monitör dediğimiz çözünürlük olarak 4k. Örnek atayım; https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gigabyte-m28u-28-1-ms-4k-oyuncu-u-fiyati,1522463759.htmlHocam süpersiniz valla! Teşekkür ederim!
Bu linkler uzun süre dayanıyor değil mi? Yine açar linki yapıştırırım siparişi!!!
4K monitör dediğiniz? Bu 10 bin, 15 bin liralık monitörler mi?
İlla 4K mı gerekir böyle sisteme? Yani ne bileyim, aşırıya kaçmasın?Rica ederim. Uzun süre dayanır. 4k monitör dediğimiz çözünürlük olarak 4k. Örnek atayım; https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gigabyte-m28u-28-1-ms-4k-oyuncu-u-fiyati,1522463759.html
Şart değil. En az 2k olsun ama. O kadar kaliteli ekran kartı almışken oyunları 2k çözünürlükte oynamak ayrı bir keyif.İlla 4K mı gerekir böyle sisteme? Yani ne bileyim, aşırıya kaçmasın?
Tamamdır! Teşekkür ederim tekrardan! Sistemi de kaydettim zaten. Ne kadar olursa olsun, stokta olursa ve uygun olursa alırım!Şart değil. En az 2k olsun ama. O kadar kaliteli ekran kartı almışken oyunları 2k çözünürlükte oynamak ayrı bir keyif.
Evet hocam o fiyatlarda ama 2 3 k fazla da olabilir.Hocam süpersiniz valla! Teşekkür ederim!
Bu linkler uzun süre dayanıyor değil mi? Yine açar linki yapıştırırım siparişi!!!
4K monitör dediğiniz? Bu 10 bin, 15 bin liralık monitörler mi?
Aşırıyı kaçmaz hocam 7900xtx ve 7800x3d diyosunuz. Ben bile 7900 gre ekran kartımda 4k da oynayabiliyorum akıcı bir şekilde.İlla 4K mı gerekir böyle sisteme? Yani ne bileyim, aşırıya kaçmasın?
16 GB o ekran kartı, değil mi? Yanında hangi işlemciyi kullanıyorsunuz? 7800X3D mi?Evet hocam o fiyatlarda ama 2 3 k fazla da olabilir.
Aşırıyı kaçmaz hocam 7900xtx ve 7800x3d diyosunuz. Ben bile 7900 gre ekran kartımda 4k da oynayabiliyorum akıcı bir şekilde.