Neler Yeni

Öneri Kasa Toz Temizliği İçin El Süpürge Önerisi

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Muhammed

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Hakan
Evet baya işlevsel bi ürün gibi duruyor. Hiç aklımda yokken bana ekstradan 1200 lira vermeme yol açacaksın valla canın sağolsun :) Yeni sistem topluyorum o yüzden böyle bişey olmazsa olmaz gibi bakalım hele bi tüm parçalarım gelsin de bunu favori listesine ekledim ve büyük ihtimal alırım sanırım ;) (Başka model ürün önerenler de olursa güzel olur)

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet baya işlevsel bi ürün gibi duruyor. Hiç aklımda yokken bana ekstradan 1200 lira vermeme yol açacaksın valla canın sağolsun :) Yeni sistem topluyorum o yüzden böyle bişey olmazsa olmaz gibi bakalım hele bi tüm parçalarım gelsin de bunu favori listesine ekledim ve büyük ihtimal alırım sanırım ;) (Başka model ürün önerenler de olursa güzel olur)
Vallahi bende 1-2 olumlu yorum gelse alacağım. Özellikle fan temizliği ve kasa üst ve yandaki filtrelerin temizliği en iyi süpürge ile oluyor. Ama kablo işi büyük dert.

Ayrıca pc temizliğinde kullanacak arkadaşlar fanları sabitlemeyi unutmayın!

elemin

80+ Bronze
Açık havaya çıkıp üfletmek daha mantıklı bence de çekmesi bir noktada sıkıntı

draqla

80+ Bronze
Sürekli kasa ve CPU soğutucu temizliği yapıyorum. Elektrik süpürgesine ihtiyacım var ama şarjlı olması lazım. Bütçem de düşüş yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şu alttaki tarz ürünler iş görür mü? Yorumları bayağı olumlu.

Temudan alayım dedim ama temuda kesinlikle vergi sınırına kalıyor, kalmayanlar da en dandikleri.
Arabaya alasım geldi benim de bunu görünce. Bence de PC için alacaksan üfleyen bir şey alman daha mantıklı olur.

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Hakan
ee zaten ürün linkindeki videoyu izlerseniz çekmekten çok üflediğini ve kompresör işlevi de olduğunu görürsünüz, bence ideal gibi.

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çekmek yerine üflemek daha hayırlı olmaz mı 🙃

1- Ürün hem çekiyor hem üflüyor
2- Kablosuz olmasının şart olduğunu yukarıda belirttim
3- Hayır benim açık alanım yok, üflese daha iyi değil
Arabaya alasım geldi benim de bunu görünce. Bence de PC için alacaksan üfleyen bir şey alman daha mantıklı olur.
Bu üflüyor da kardeşim.

Çok garip ya. İnsanlar ya okumuyor, ya da okuduğunu anlamıyor.

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
522
İsim
Mert

Bu üflüyor da kardeşim.

Paylaştığınız ürünün “üfleme” özelliği olduğunu sadece yorumlarda ve videoda belirtildiğini gördüm, bağışlayın.

Toz temizliği için; çekme özelliğinin, üfleme özelliği kadar etkili olmayacağını anlatmak istedim. Paylaştığım ürün sadece bir örnekti.

Vakumla tozları dilediğiniz gibi temizleyemeyeceksiniz ayrıca vakumla kasa içi bileşenlerine temas halinde zarar vermeniz söz konusu. Forumda birçok örnek konu mevcut.

Seçim sizin.

Konuya verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Muhammed
Paylaştığınız ürünün “üfleme” özelliği olduğunu sadece yorumlarda ve videoda belirtildiğini gördüm, bağışlayın.

Toz temizliği için; çekme özelliğinin, üfleme özelliği kadar etkili olmayacağını anlatmak istedim. Paylaştığım ürün sadece bir örnekti.

Vakumla tozları dilediğiniz gibi temizleyemeyeceksiniz ayrıca vakumla kasa içi bileşenlerine temas halinde zarar vermeniz söz konusu. Forumda birçok örnek konu mevcut.

Seçim sizin.

Konuya verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
Hocam size rahatsızlık verdiniz demedim, amacım kırmak değildi.

Daha sade şekilde belirteyim.
👉 Ofis ortamındayım, açık havadar bir alanım yok. Bundan dolayı bana bir çekiş aleti lazım.
👉 Ortamda kablo karmaşası var, kablosuz olması lazım.

Eğer önerebileceğiniz bir ürün varsa memnuniyetle değerlendiririm.

draqla

80+ Bronze

Bu üflüyor da kardeşim.

1- üflediğini yazmamışsın
2- sen bir ürün attın diye herkes başlıkta yazmayan herşeyi okumak zorunda değil.
3- okuduğunu anlıyorsan okuyup alabilirsin :)

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Muhammed
1- üflediğini yazmamışsın
2- sen bir ürün attın diye herkes başlıkta yazmayan herşeyi okumak zorunda değil.
3- okuduğunu anlıyorsan okuyup alabilirsin :)
Konuya hiçbir bilimsel katkı sağlamayan, tamamen sataşma amaçlı boş yorumuz için teşekkürler.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,847
İsim
efe araci
Sürekli kasa ve CPU soğutucu temizliği yapıyorum. Elektrik süpürgesine ihtiyacım var ama şarjlı olması lazım. Bütçem de düşüş yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şu alttaki tarz ürünler iş görür mü? Yorumları bayağı olumlu.

Temudan alayım dedim ama temuda kesinlikle vergi sınırına kalıyor, kalmayanlar da en dandikleri.
çok iyi ürüne benziyor fiyatı da baya iyi düşmüş alınır bence.

Top Bottom