Çözüldü✓ Kasa üst panel ledi kırmızı yandı

KingMeto

80+
Reaksiyon skoru
93
Merhaba fotoğraftaki ok ile işaretlediğim led kasayı açtıktan sonra kırmızı yanıp söndü ve lamba sembolü olan ise hiç yanmadı kasada ekran kartı ve monitör eksik bu yüzdenmi

Merhaba fotoğraftaki ok ile işaretlediğim LED kasayı açtıktan sonra kırmızı yanıp söndü ve lamba sembolü olan ise hiç yanmadı kasada ekran kartı ve monitör eksik bu yüzdenmi
Fotoğraf yok

IMG_20200910_193749.jpg

Fare işareti gibi olan kırmızı yanıp sönüyor

Lamba gibi olansa yanmıyor ama ön panel kablosunun yerini değiştirdiğinde yanıyo ama power tuşu çalışmıyor

Alıntıyı görüntüle
Fare işareti gibi olan kırmızı yanıp sönüyor

Lamba gibi olansa yanmıyor ama ön panel kablosunun yerini değiştirdiğinde yanıyo ama power tuşu çalışmıyor
Haa o önemli değil o diskin çalisip çalismadigini gösteriyor birde o ön panelden gelen kablolarin takildigi yerleri kafaniza göre yapmayın kisa devre yaptirabilirsiniz anakartın kitapçigina bakıp yapın

Haa o önemli değil o diskin çalisip çalismadigini gösteriyor birde o ön panelden gelen kablolarin takildigi yerleri kafaniza göre yapmayın kisa devre yaptirabilirsiniz anakartın kitapçigina bakıp yapın
Bak şimdi kasanın açma düğmesine bastığımda kasa açılıyor fanlar fln ama o ampul mavi yanmıyor pwr Led ve pwr swc yerlerini değiştiriyorum çalıştırdığımda ampul mavi yanıyor ama kasa açılmıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@crazyreign

Bak şimdi kasanın açma düğmesine bastığımda kasa açılıyor fanlar fln ama o ampul mavi yanmıyor pwr LED ve pwr swc yerlerini değiştiriyorum çalıştırdığımda ampul mavi yanıyor ama kasa açılmıyor

@crazyreign
O ampul logosunun olduğu şey başka bir şey olabilir.
Ampul logosu olmayan disk aktivite ışığı.

Bak şimdi kasanın açma düğmesine bastığımda kasa açılıyor fanlar fln ama o ampul mavi yanmıyor pwr LED ve pwr swc yerlerini değiştiriyorum çalıştırdığımda ampul mavi yanıyor ama kasa açılmıyor

@crazyreign
Hocam bak senin şuan bir sorunun yok pc nin açilmamasi normal çünku power switch i sen hdd led yerine takiyorsun onun içinde sistemi açmak yerine hdd ışığına kısa devre yaptiriyorsun oynama daha fazla derim ben anakartın kitapçigina bak nasıl takacagina sonra ekrsn kartini tak monitorunu al sonra calistir pc yi ne bu parca eksikken çalistirma sevdası illa parçaları bozmaya çalisiyorsunuz kısa devre ile

Geri