Kasa yan camı kırıldı

TokGame

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhabalar kasanın yan camının vidalarını söktükten sonra bi anda yere düşüp kırıldı. Temperli camdı. Kasayı vatandan almıştım bugün gidip yenisini temin edip edemeyeceklerini soracağım. Temin edilemez ise camcıda yaptırmak istesem ne kadara gelir tahmini? Kasa modelim aşağıda yazıyor.

MSI MAG FORGE 100M TEMPERED GLASS​

250-300 Tl tutar.

Msi destege yazin bazen boyle gonderim yapabiliyolar bana vida gondermislerdi 101m icin

Msi destek ile görüşün. Durumu anlatın. Size yardımcı olacaklardır.

silindi

Son düzenleme:
Merhabalar kasanın yan camının vidalarını söktükten sonra bi anda yere düşüp kırıldı. Temperli camdı. Kasayı vatandan almıştım bugün gidip yenisini temin edip edemeyeceklerini soracağım. Temin edilemez ise camcıda yaptırmak istesem ne kadara gelir tahmini? Kasa modelim aşağıda yazıyor.

Aynı model kasada temizlik yaparken maalesef bende temperli camı kırdım, bir sonuç alabildiniz mi Msi support ile görüşüp ?

Aynı model kasada temizlik yaparken maalesef bende temperli camı kırdım, bir sonuç alabildiniz mi Msi support ile görüşüp ?
Yazınca ilgilenirler hocam. Geri çevirme gibi bi durum olacağını sanmıyorum

Ayni modelde 2 tane kırılan arkadaşım var 😅 pileksi kestirin geçin

Geri