Neler Yeni

Kasada holder olması ve ya olmaması ne demek?

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Doğukan Barut
kasada holder olması ve ya olmaması ne demek? dostlar kasa alacağım fakat pc hocası incelerken holder yok çok kötü oldu gibi tepki verdi anlam veremedim açıkcası içine koyacağım ekran kartım 7800xt nitro alacağım kasa da buDeep Cool CK560 Mid Tower ATX Kasa Siyah holder ne demek ne işe yarar ekran kartı ile alakalı bir şey sanırım fakat niye böyle bir tepki verdi inceleme videosu içinde anlayamadım

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Eren Bilal Cihan
kasada holder olması ve ya olmaması ne demek? dostlar kasa alacağım fakat pc hocası incelerken holder yok çok kötü oldu gibi tepki verdi anlam veremedim açıkcası içine koyacağım ekran kartım 7800xt nitro alacağım kasa da buDeep Cool CK560 Mid Tower ATX Kasa Siyah holder ne demek ne işe yarar ekran kartı ile alakalı bir şey sanırım fakat niye böyle bir tepki verdi inceleme videosu içinde anlayamadım
Ekran kartı destek aparatından bahsetmiştir üst seviye kartların soğutmaları çok büyük ve ağır olduğu için zamanla sarkma yapıyor bunu engellemek içinde gpu holderlar kullanılıyor

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı destek aparatından bahsetmiştir üst seviye kartların soğutmaları çok büyük ve ağır olduğu için zamanla sarkma yapıyor bunu engellemek içinde gpu holderlar kullanılıyor
anladım benim koyacağım ekran kartında herhangi bir sorun olur mu acaba?

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Eren Bilal Cihan
İnternette 100-200 tl ye bu aparatlar satılıyor almanızı tavsiye ederim daha sağlıklı olacaktır.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
efe araci
nitro+ bir tık ağır diye biliyorum bende pulse modeli var çok ağır olmadığı için koymadım ama siz koyun ucuza var.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Sercan GÖKALP
Holder dedikleri şey bildiğini ekran kartının altına koyulan bir destek ekran kartı zamanla aşağı sarkmasın diye ekran kartı girişini esnetmesin diye o videoda söylenen olay da bazı kasalarda bu kendiliğinden oluyor ama diğer arkadaşın dediği gibi cüzi bir miktara internetten de satın alınabiliyor. Hayati bir konu değil yani ama olsa iyi olur

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nitro+ bir tık ağır diye biliyorum bende pulse modeli var çok ağır olmadığı için koymadım ama siz koyun ucuza var.
knk kasanın içinde aparatı varmış valla baktım kanca gibi içinde

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
efe araci
knk kasanın içinde aparatı varmış valla baktım kanca gibi içinde
haa barut senmişsin :D al kankam al bir tık sıkıntılı nitro+ ağır veya altında bir şey de koyabilirsin ben tahta koymayı düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

e kanca gibi varsa daha iyi tabi :D

quartle

80+ Gold
ekran kartının ağırlığını alıcak herhangi bir şey de koyabilirsin küçük bir kutu figür kalem vs vs

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Doğukan Barut
haa barut senmişsin :D al kankam al bir tık sıkıntılı nitro+ ağır veya altında bir şey de koyabilirsin ben tahta koymayı düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

e kanca gibi varsa daha iyi tabi :D
ekran kartının içinden de çıkıyor aparat kasaya takabilirsem takacam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,681
Üyeler
168,669
Son üye
PuppetMasterr16