Çözüldü✓ Kasadan Gelen Ses Normal mi?

F10‘a bas sonra da enter a bas.
Sesin biraz daha azalmış olması lazım.
Evet ses azaldı biraz daha fan ciddi ciddi sıkıntılı mı itopyaya geri göndermeme değer mi hocam? Bir sorun çıkartmaz derseniz böyle kullanayım.

Yük altında mı?
Boşta da aynı şekildeydi @caglarmtb hocamın yardımıyla ses su an azaldı cok fazla gelmiyor su an güzel. Sesi şu an videoya çeksem izlerken duyamazsınız öyle bir ses kaldı ben yanında duyuyorum temperli camı kapatsam büyük ihtimal rahatsızlık vermeyecek.

Arkadaşlar yaşamayan bilmiyor o ses işlemci fanından geliyor, Silent modu da olsa ultra mod da olsa aynı tiz ses geliyor bende yaşıyorum aynısını. DA-SİSTEM 4

• Beğen
Reaksiyonlar: ugo.
Evet ses azaldı biraz daha fan ciddi ciddi sıkıntılı mı itopyaya geri göndermeme değer mi hocam? Bir sorun çıkartmaz derseniz böyle kullanayım.
Gerek yok bence uğraşmaya. Fanda bir problem yok. Sadece işlemci ısındığında ses çıkartır, onun dışında hiç bir şey olmaz.
Bu arada BIOS’unu Türkçe yapabilirsin.
Biraz önce gördüğün F2 menüsünde fareyi sağ alta doğru kaydırdığında altta küçük bir menü çıkar. Orda bir kaç şey ve English yazar. English’in üzerine her tıkladığında dil değişir. Türkçe gelene kadar tıklarsın ve Türkçe olunca F10 yapıp çıkarsın. Hayırlı olsun sistemin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boşta da aynı şekildeydi @caglarmtb hocamın yardımıyla ses su an azaldı cok fazla gelmiyor su an güzel.
Rica ederim, hayırlı olsun. Fanda bir sıkıntı yok, gönderip uğraşmanıza değmez.

• Beğen
Arkadaşlar yaşamayan bilmiyor o ses işlemci fanından geliyor, Silent modu da olsa ultra mod da olsa aynı tiz ses geliyor bende yaşıyorum aynısını. DA-SİSTEM 4
Evet hocam

Gerek yok bence uğraşmaya. Fanda bir problem yok. Sadece işlemci ısındığında ses çıkartır, onun dışında hiç bir şey olmaz.
Bu arada BIOS’unu Türkçe yapabilirsin.
Biraz önce gördüğün F2 menüsünde fareyi sağ alta doğru kaydırdığında altta küçük bir menü çıkar. Orda bir kaç şey ve English yazar. English’in üzerine her tıkladığında dil değişir. Türkçe gelene kadar tıklarsın ve Türkçe olunca F10 yapıp çıkarsı. Hayırlı olsun sistemin.

Rica ederim, hayırlı olsun. Fanda bir sıkıntı yok, gönderip uğraşmanıza değmez.
Yapıyorum şimdi sağolun hocam Allah razı olsun.

• Beğen
Hocam gerçekten dalga geçmiyorum nasıl oldu bilmiyorum ama farem sıkıntılıydı fareyle alakalı hiçbir şey yapmadım, mouse pad üstünde yavaş kayıyordu bazen hiç dönmüyordu 3-5 saniye takılıyordu sol tık tutukluk yapıyordu nasıl oldu cidden bılmıyorum ama su an o da cozuldu saka mı bu :D

Hocam gerçekten dalga geçmiyorum nasıl oldu bilmiyorum ama farem sıkıntılıydı fareyle alakalı hiçbir şey yapmadım, mouse pad üstünde yavaş kayıyordu bazen hiç dönmüyordu 3-5 saniye takılıyordu sol tık tutukluk yapıyordu nasıl oldu cidden bılmıyorum ama su an o da cozuldu saka mı bu :D
Şans herhalde :D Ya da benim sihirli parmaklarım? 😅😅😂😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,855
Üyeler
188,332
Son üye
ferdtay
Geri