Yardım Kasadan gelen ses

MidasTR

80+
Reaksiyon skoru
86
Oyun oynarken sıkıntı yok ama çıktıkdan sonra psu veya hdd çok ses çıkartıyor bunu nasıl azaltabilirim

Oyun oynarken sıkıntı yok ama çıktıkdan sonra PSU veya HDD çok ses çıkartıyor bunu nasıl azaltabilirim
Dostum düzeltemessin kolay kolay değiştirmen lazım ona çözüm yok tek çözüm tozlarını almak o da çözüm olmaz gibi geliyor

PSU gp 500w bronz HDD 1gb seagate
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neyi değiştirmem lazım ve değiştirmeyip kullansam bana sıkıntı yaratırmı
değişim yap garantin geçtiysede hdd'ye bişey yapamazsın ama psunun fanını çıkarıp temizleyip tekrar yağlayıp (makine yağı) takabilirsin bi nebze olsun çözme ihtimali var

değişim yap garantin geçtiysede HDD'ye bişey yapamazsın ama psunun fanını çıkarıp temizleyip tekrar yağlayıp (makine yağı) takabilirsin bi nebze olsun çözme ihtimali var
Hiç bir şey yapmasam oyundan çıktıkdan sonra bir süre sonra susuyor ama bir sıkıntı çıkartırmı bana sesden başka

Hiç bir şey yapmasam oyundan çıktıkdan sonra bir süre sonra susuyor ama bir sıkıntı çıkartırmı bana sesden başka
Eğer cızırtı benzeri bir ses geliyorsa o HDD'den geliyordur Seagate marka HDD'nin o modelleri kronik sorunlu dostum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,391
Üyeler
189,079
Son üye
Yaşar M.
Geri