Yardım Kasam için özelleştirme tavsiyesi verir misiniz

Sirl0th

80+
Reaksiyon skoru
127
İyi forumlar herkese.

Pahalıya kaçmadan şuanki sistemimi estetik olarak güzel bir şeye dönüştürmek istiyorum.

şuanki kasamın fotolarını attım aşağıya. Onlara baktıktan sonra hemen alttaki 3 sorumu yanıtlayabilirseniz çok sevinirim. Gerçekten kafam çok karışık ve ne yapacağımı bilmiyorum. Vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim şimdiden.

https://hizliresim.com/im6dicv

https://hizliresim.com/2jrqyyn

https://hizliresim.com/4txep9f

1) Kasanın kendisini değiştirsem mi sizce ? Akvaryum kasa alasım var aslında fakat akvaryum kasa alırsam da reverse fan almam gerekecek. Çünkü normal fanları akvaryum kasanın alt ve yan paneline ters şekilde takınca fan çirkin görünüyor. Reverse fanları da sadece lianli üretiyor ve çok pahalı maalesef bu fanlar.

2) Eğer kasayı değiştirmeye gerek yok derseniz , şuanki kasamın ön ve egzoz kısmı için rgb'li fan önerilerinizi bekliyorum. Eğer akvaryum kasa al derseniz hem kasa hem de ona uygun reverse fan önerilerinizi bekliyorum.

3) üst tarafa takılı olan sıvı soğutucumun fanları orijinalinde siyah ve rgb yoktu. ben o siyah fanları resimde gördüğünüz basıncı yüksek beyaz fanlarla değiştirdim. Alırken niye beyaz aldım bilmiyorum. Sizce bu sıvı soğutucuyu satıp rgb sıvı soğutucu alsam mı ? Yoksa orijinal siyah fanlarını geri mi taksam ?

Son düzenleme:
Bütçede sorun yoksa akvaryum kasa + lian li fanları ve internette karşıma çıkıyor fan coverlar var onlarla çiçek gibi olur sistem

Bütçede sorun yoksa akvaryum kasa + lian li fanları ve internette karşıma çıkıyor fan coverlar var onlarla çiçek gibi olur sistem
Hocam şöyle söyleyim, lianli kasa , lianli fanlar ve bir de rgb'li sıvı soğutucu olacak şekilde parçaları özenle seçtim. lianlinin akvaryum kasası 10 bin lira , yan panele 3 adet , alt panele 3 adet ve egzoza 1 adet olacak şekilde 7 fan alınca 13 bin lira da bu binecek. 23 bin lira kasa ve fanlara gidecek yani. Bir de şuanki sıvı soğutucumu değiştirmem gerekecek. Çünkü rgb yok fanlarında. 7 bin lira da o binince 30 bin lira para yapıyor totalde. Sırf estetik görüntü için 30 bin lira para verilir mi sizce ? Dediğim gibi bütçe sorunu yok veririm vermesine fakat değer mi yani onun hesabını yapamıyorum.

Sisteminizin parçaları gayet güzel ama yani ben sırf onun için 30k para bayılmam
Haklısınız. Bana da öyle geliyor. O halde vaktiniz varsa sizden son bir ricada bulunacağım.

Fiyat performans olacak şekilde bu çirkin şeyi nasıl güzelleştirebilirim ?

Haklısınız. Bana da öyle geliyor. O halde vaktiniz varsa sizden son bir ricada bulunacağım.

Fiyat performans olacak şekilde bu çirkin şeyi nasıl güzelleştirebilirim ?
Akvaryum kasa değil ama çok güzel kasalardan Cooler Master TD500 çok şık kasalardan

Paranız yoksa bulaşmayın lian li ye. Benim kasam ve fanlarım lian li para vardı aldım. Her gün bakıp oha ne güzel demiyorum.

Paranız yoksa bulaşmayın lian li ye. Benim kasam ve fanlarım lian li para vardı aldım. Her gün bakıp oha ne güzel demiyorum.
Hocam taksitle alıyorum zaten bütçeden yana sıkıntı yok fakat 30 bin lira vermem gerekiyor totalde. Değer mi değmez mi bilemedim yani. Siz ne önerirsiniz bu kasayı güzelleştirebilmek için ?

Hocam taksitle alıyorum zaten bütçeden yana sıkıntı yok fakat 30 bin lira vermem gerekiyor totalde. Değer mi değmez mi bilemedim yani. Siz ne önerirsiniz bu kasayı güzelleştirebilmek için ?
Bütçeden yana sıkıntı yok diyorsan değip degmemesi konu olmaz. Istiyorsan alırsın. Tereddüt ediyorsan alma pişman olursun. Zaman geçtikçe ilk günkü kadar etkileyici olmuyor

Bütçeden yana sıkıntı yok diyorsan değip degmemesi konu olmaz. Istiyorsan alırsın. Tereddüt ediyorsan alma pişman olursun. Zaman geçtikçe ilk günkü kadar etkileyici olmuyor
Saolun hocam.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,084
Üyeler
183,057
Son üye
Yigitt1
Geri