arkadaşlar selam egzoz fanımdan memnun değilim çok az üflüyor ve extra takabileceğim fan var mı kasam şu
Evet egzoz fanı karınca kadar küçük görünüyor Hatta diğer yani öndeki fanlar da aynı boyuttaysa onlar da küçük ama değiştirme onları bence gerek yok zaten 3 taneler bu yüzden gerekli havayı alırlar içeri diye düşünüyorum.
Ama egzoz fanının daha büyüğünü nasıl takacaksın da? Kasana sığar mı?
Evet egzoz fanı karınca kadar küçük görünüyor Hatta diğer yani öndeki fanlar da aynı boyuttaysa onlar da küçük ama değiştirme onları bence gerek yok zaten 3 taneler bu yüzden gerekli havayı alırlar içeri diye düşünüyorum.
Ama egzoz fanının daha büyüğünü nasıl takacaksın da? Kasana sığar mı?
Google a kasanızı yazıp aratınca şu sitede:yok üst kısımda galiba destek var yada egsoz fanında daha iyi destek vardır belki işte bende tam olarak bu durumları soruyorum pek anladığım taraf değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
psu'm var alabileceğim kasa var mı veya hocam yakışıklı olsun biraz üzmesin yeter birde spirit olandan soğutucum var kule tipi sığsın ileride sıvı soğutma istersem takabileyim öyle yani var mı kasa öneriniz soğutması önemli çıplak kasa da olur bundaki fanları alt kısma falan takarım başka fanlar da önemli kısımlar için alırım
Google a kasanızı yazıp aratınca şu sitede:
Şu bilgileri buldum:![]()
BitFenix Nova MESH SE TG 4ARGB Fanlı ATX Bilgisayar Kasası - Beyaz
Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantiliwww.qp.com.tr
Fanlar: 4 adet 120mm ARGB
Fan Desteği:
Ön Panel: 3 x 120mm yada 2 x 140mm
Arka Panel: 1 x 120
Üst Panel: 2 x 120
Yani bu demek oluyor ki kasanın üstü ve egzoz bölümü 120mm destekliyor yani daha büyüğünü takamazsinız maalesef. Bence kasayı değiştirmeyin üste ekstra fan alın 120mm'lik 2 tane.
Ust panel 2x 120 demiş hocam yani 2 tane takılıyor galiba. Evet özellikle 1. Kasa muhteşem duruyor soğutması da iyi olur bence ama 2 fan alın derim ben şahsen3 tane olmuyor mu hocam
![]()
Zoko Queen Beyaz 8x12cm Kumandalı Argb Fanlı Akvaryum Kasa Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Queen Beyaz 8x12cm Kumandalı Argb Fanlı Akvaryum Kasa en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
bunu veya
![]()
Zoko Smıle Beyaz 5x12cm Argb Fanlı Temper Camlı Atx Akvaryum Kas Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Smıle Beyaz 5x12cm Argb Fanlı Temper Camlı Atx Akvaryum Kas en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
bunu alsam veya çok yakışıklı druyorlar cunku
Ust panel 2x 120 demiş hocam yani 2 tane takılıyor galiba. Evet özellikle 1. Kasa muhteşem duruyor soğutması da iyi olur bence ama 2 fan alın derim ben şahsen
Satarak değerlendirebilirsiniz hocam ama bence hiç gerek yok zaten şuanda sivi soğutma kullanmıyorsunuz bu sebeple kasanın üstü boş. Şu fanlardan alın kasanızdaki fanın renkleriyle de uyumlu ve argb sizin fanlar gibi: https://www.akakce.com/kasa-fani/en...wcB&gbraid=0AAAAADsWTCwgL-OuM2q13w3ka4WTwEXvyonlarda 500 600'e falan geliyor ya almışken ben alıyorum bu queen olanı erkek gibi kasa mukemmel ya kendimkinden nefret ettim kendi kasamı nasıl değerlendirebilrim hocam
Satarak değerlendirebilirsiniz hocam ama bence hiç gerek yok zaten şuanda sivi soğutma kullanmıyorsunuz bu sebeple kasanın üstü boş. Şu fanlardan alın kasanızdaki fanın renkleriyle de uyumlu ve argb sizin fanlar gibi: https://www.akakce.com/kasa-fani/en...wcB&gbraid=0AAAAADsWTCwgL-OuM2q13w3ka4WTwEXvy
Hocam kasanız gördüğüm kadarıyla gayet güzel ve mesh bir de paneli var bence kıymayın o kasaya. Sıfır fiyatı 2600 müş hem de.
Ama illa değiştiricem derseniz queen harbi queen miş.