Kasanın ön taraftaki portlarını etkinleştirmemiş olabilirsin ayriyeten hoparlörün yok ise ses ön porta gelmezkasanın ön tarafındaki jak girişlerine takınca kulaklığı ses gelmiyor kulaklığa monitörden geliyor ama anakartın jak girşine takınca ses geliyor nede kasanın ön taraından gelmiyor
Onlarda olabilirKasanın ön tarafından anakarta giden kablolar olur.
O kablolar takılı değildir.
2 Seçenek varkasanın ön tarafındaki jak girişlerine takınca kulaklığı ses gelmiyor kulaklığa monitörden geliyor ama anakartın jak girşine takınca ses geliyor nede kasanın ön taraından gelmiyor
hayır nromalde geliyordu ama sadece bügün gelmiyorKasanın ön tarafından anakarta giden kablolar olur.
O kablolar takılı değildir.
etkin hep kasanın ön tarafındaki jak girişlerini kullanıyordum sadece bügün olduKasanın ön taraftaki portlarını etkinleştirmemiş olabilirsin ayriyeten hoparlörün yok ise ses ön porta gelmez
O zaman bozulmuş olabilir.hayır nromalde geliyordu ama sadece bügün gelmiyor
etkin hep kasanın ön tarafındaki jak girişlerini kullanıyordum sadece bügün oldu
O zaman ön portlar bozulmuş olabilir ama bazen etkinliği gidebiliyor bir bak derim ben yinedehayır nromalde geliyordu ama sadece bügün gelmiyor
etkin hep kasanın ön tarafındaki jak girişlerini kullanıyordum sadece bügün oldu