Neler Yeni

Yardım Kasama Rgb fan tavsiyesi

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
ege

DarkFlash DK431 4x12 CM Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası​

kankalar yukardaki kasayı indirimdeyken almıştım şimdi bugün sistemi kurdum hazırladım anakart b550m ds3h anakart var zoko markaydı yanlış hatırlamıyosam kasanın içinden gelen normal fanlar şöyle fp 3lü veya tekli önerebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,378
İsim
yusuf ecer
Thermal right fanlar vardı, onlardan fpsi yok. Bütçe çıkarım dersen airblazerler baya iyi. Daha da çıkarım dersen arctic p12 argb var.

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Thermal right fanlar vardı, onlardan fpsi yok. Bütçe çıkarım dersen airblazerler baya iyi. Daha da çıkarım dersen arctic p12 argb var.
hocam yazdığın fanlar sadece amazonda gözüküyo da kargoyla falan pahalıya geliyor varsa link atar mısın n11 falan

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,378
İsim
yusuf ecer

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,559
İsim
Yusuf

DarkFlash DK431 4x12 CM Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası​

kankalar yukardaki kasayı indirimdeyken almıştım şimdi bugün sistemi kurdum hazırladım anakart b550m ds3h anakart var zoko markaydı yanlış hatırlamıyosam kasanın içinden gelen normal fanlar şöyle fp 3lü veya tekli önerebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
ben bitfenixin adresseble rgb beyaz fanlarını kullanıyorum çokta memnunum fakat satışı var mı emin değilim.

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sağol hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben bitfenixin adresseble rgb beyaz fanlarını kullanıyorum çokta memnunum fakat satışı var mı emin değilim.
siyah lazım ama onun da siyahına bakiyim bi teşekkürler

Top Bottom