Kasamı satıcam 2 ay kullandım ne kadara satabilirim

falynn

80+
Reaksiyon skoru
3
pc.webp

2 ay önce pc aldım üni yaşadığım yer gelcek diye farklı şehir çıktı kasamı satmak istiyorum 34k verdim satmak istesem kaça satabilirim garantiler falan her şey var incehesaptan almıştım yardımcı olabilir misiniz

Alıntıyı görüntüle
2 ay önce pc aldım üni yaşadığım yer gelcek diye farklı şehir çıktı kasamı satmak istiyorum 34k verdim satmak istesem kaça satabilirim garantiler falan her şey var incehesaptan almıştım yardımcı olabilir misiniz
Yüzde 20 düşüp satabilirsin. Ama sen 30dan koy. Gelen teklifleri degerlendir. 25 e satılır diye düşünüyorum.

Alıntıyı görüntüle
Bence 30a koy duruma göre en düşük 28e sat. Ölücülere verme. Umarım forumdan bir alıcı çıkar.

en hızlı satış rakamlar
işlemci 4.5k gider
anakart 3k gider
ekran kartı 11-12k hızlı gider
ram ise 1.5-1.7k hızlı satış
ssd ise 1.7-1.8k hızlı satış
650w psu 1.2-1.3k hızlı satış
kasa ise elden 1.2-1.5k hızlı çıkar diye tahmin ediyorum
sogutucu 400-500tl hızlı gider
25-26tl çok rahat gider bu kasa.

monitörsüz sadece kasa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tek tek satmıyorum malesef
Parça parçada satarsın ama bütün parçalar üst seviye değil hem yavaş gider hemde bazıları elinde belki kalabilir direk kasayı satman daha iyi

Alıntıyı görüntüle
Ekran kartı harici güzel sistem ama o ekran kartı fiyat düşürür. 25-28k eder bence çünkü rtx5060 8gb versiyonu kötü bir ekran kartı. 5k fazla verip keşke 16gb versiyonu alsaydınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,158,605
Üyeler
184,027
Son üye
\LAZARUS/
Geri