Yüzde 20 düşüp satabilirsin. Ama sen 30dan koy. Gelen teklifleri degerlendir. 25 e satılır diye düşünüyorum.Alıntıyı görüntüle
2 ay önce pc aldım üni yaşadığım yer gelcek diye farklı şehir çıktı kasamı satmak istiyorum 34k verdim satmak istesem kaça satabilirim garantiler falan her şey var incehesaptan almıştım yardımcı olabilir misiniz
Bence 30a koy duruma göre en düşük 28e sat. Ölücülere verme. Umarım forumdan bir alıcı çıkar.Alıntıyı görüntüle
2 ay önce pc aldım üni yaşadığım yer gelcek diye farklı şehir çıktı kasamı satmak istiyorum 34k verdim satmak istesem kaça satabilirim garantiler falan her şey var incehesaptan almıştım yardımcı olabilir misiniz
25 düşündüğümden çok düşük kasa çok az kullanılmış 2 ay içerisinde 28 civarı düşünüyorum benDostum 25 e okeyim
m2 ssd ni hemen alabilirim depolama ihtiyacım var25 düşündüğümden çok düşük kasa çok az kullanılmış 2 ay içerisinde 28 civarı düşünüyorum ben
Monitörün var ise kalitesine bağlı 28-32 civarı olabilir25 düşündüğümden çok düşük kasa çok az kullanılmış 2 ay içerisinde 28 civarı düşünüyorum ben
monitörsüz sadece kasaMonitörün var ise kalitesine bağlı 28-32 civarı olabilir
tek tek satmıyorum malesefm2 ssd ni hemen alabilirim depolama ihtiyacım var
Parça parçada satarsın ama bütün parçalar üst seviye değil hem yavaş gider hemde bazıları elinde belki kalabilir direk kasayı satman daha iyimonitörsüz sadece kasa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tek tek satmıyorum malesef
Ekran kartı harici güzel sistem ama o ekran kartı fiyat düşürür. 25-28k eder bence çünkü rtx5060 8gb versiyonu kötü bir ekran kartı. 5k fazla verip keşke 16gb versiyonu alsaydınızAlıntıyı görüntüle