Kasamın icine baska ne yapabilirim?

Ustamla konuştum arkadaşa beton yetmez takviye yapalım diyor reis XD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasa bana ait değil beyler sakin

Dostlarım selam kasamın dışardan bakıldığında güzel görünmesi için başka neler yapılabilir sizce?

Egzoz fanı kısmına bir ekran düşünüyorum fakat çoğu insan onu 3. Monitor olarak görüyor falan diyor çogu da soğutmayı kötü etkiler diyor siz ne düşünüyorsunuz başka ne yapabilirim kasaya?
kasanın arkasına egzost fanı koyabilirsin 1 adet

Hocam bende kasama guzel gorunmesi icin eklemeler yapacagim. Parcalari toplamam daha yeni bitti icini guzellesirecek seyler ariyorum simdi. 2 tane corsair rgbsiz stok fan 1 tane rgb siz 140mm NZXT fan var roket gibi ses cikariyor actigimda ucak kalkiyormus gibi ses cikiyor. 3 tane rgb fan ve 24 ile 8 pin kablo almayi dusunuyorum. Takibe aldim konuyu.

Hocam bende kasama guzel gorunmesi icin eklemeler yapacagim. Parcalari toplamam daha yeni bitti icini guzellesirecek seyler ariyorum simdi. 2 tane corsair rgbsiz stok fan 1 tane rgb siz 140mm NZXT fan var roket gibi ses cikariyor actigimda ucak kalkiyormus gibi ses cikiyor. 3 tane rgb fan ve 24 ile 8 pin kablo almayi dusunuyorum. Takibe aldim konuyu.
Konunun pek hakimi değilim fakat NZXT Kendi kontrolcüsü olmadan hep üst rpm lerde çeviriyor tüm fanları aynı marka alıp tek de bağlaman daha iyi olur gibi

Dostlarım selam kasamın dışardan bakıldığında güzel görünmesi için başka neler yapılabilir sizce?

Egzoz fanı kısmına bir ekran düşünüyorum fakat çoğu insan onu 3. Monitor olarak görüyor falan diyor çogu da soğutmayı kötü etkiler diyor siz ne düşünüyorsunuz başka ne yapabilirim kasaya?
Bende bunlar var hocam Bi bak istersen

Bende bunlar var hocam Bi bak istersen

Hocam su ROG olanin baska modelleri var mi? Cok guzelmis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,156,159
Üyeler
183,780
Son üye
bakara66
Geri