- Reaksiyon skoru
- 735
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Alabilirsin çok fazla ürün aldım sıkıntı olmuyor. bunu da siparş geçtim az önce zatenBunu almak istiyorum ebay güvenilirmidir? Yada amazonda bulabilir miyim
Alabilirsin çok fazla ürün aldım sıkıntı olmuyor. bunu da siparş geçtim az önce zatenBunu almak istiyorum ebay güvenilirmidir? Yada amazonda bulabilir miyim
ASHJDŞFHJŞSADFJHŞKSDFulus sıhhiye konutkent terminal dolmuşuna biniyorsun sorunun yanıtını alıyorsun
Hocam valla ürün kasama tam yakışırAlabilirsin çok fazla ürün aldım sıkıntı olmuyor. bunu da siparş geçtim az önce zaten
Hocam ne yazıp buluyorsun böyle ekran kartinin altına koyacak bir şey arıyorum
tutacak gibi mi ?Hocam valla ürün kasama tam yakışırebayden hiç alışveriş yapmadım tahmini kadar günde geliyor ve nasıl kalitelimi)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ne yazıp buluyorsun böyle ekran kartinin altına koyacak bir şey arıyorum
Eve 4zgin ergen misafirler gelip gitmese alirdim ekran kartinin ustune
Dostlarım selam kasamın dışardan bakıldığında güzel görünmesi için başka neler yapılabilir sizce?
Egzoz fanı kısmına bir ekran düşünüyorum fakat çoğu insan onu 3. Monitor olarak görüyor falan diyor çogu da soğutmayı kötü etkiler diyor siz ne düşünüyorsunuz başka ne yapabilirim kasaya?
Neyseki tek yaşıyorum odam Hent@i ile dolu XDEve 4zgin ergen misafirler gelip gitmese alirdim ekran kartinin ustune![]()
Var hocam mağazaya bakabilirsiniz.Hocam su ROG olanin baska modelleri var mi? Cok guzelmis
Oha çok mantıklı pc için değil ama odam için kesinlikle alınır
Su 11cm olan benim ekran kartinin ustune yakisir haaNeyseki tek yaşıyorum odam Hent@i ile dolu XD
Yok hocam dekarasyon olaraktutacak gibi mi ?