Fanlarda sorun yok dönüyor.çoğaltıcı mı kullanıyordunuz bide fanlar dönüyor ama rgb mi yok
Anlamadım nereyi ne yapıcamGüç kesilmiş. Sağdaki kabloyu bızıkla bakalım gelecek mi.
En sağda tek bir tane kablo var ya kontrolcü kartta, o biraz gevşemiş gibi onu biraz oynat tam otursun öyle dene.Anlamadım nereyi ne yapıcam
Kablo gevşektir iyi kontrol et bendede öyle pinler öyle saçmaki adam akıllı tutmuyorKasa ışıklarım el deyince git gel yapıyordu. Şimdi durduk yete tümden gitti. Kablo vb. çıkmış olabilirmi?
Alıntıyı görüntüle
Bunlar ise hepsiyle bir oynattım oturtrurmaya çalıştım. Bumu hocam.En sağda tek bir tane kablo var ya kontrolcü kartta, o biraz gevşemiş gibi onu biraz oynat tam otursun öyle dene.
Hocam kusura bakmayın anlamıyorum böyle şeylerden max temizlik fln yapıyorum. Hangisi olabilir.Bu fan kontrolcüsü olabilir ya RGB kontrolcüsü değildir, anakartındaki RGB yuvalarını kontrol et
Hocam sata power kablosunu başka sokete tak bendede olmuştu çıkarttığında yüksek ihtimal tek bir pinde kararma vardırKasa ışıklarım el deyince git gel yapıyordu. Şimdi durduk yete tümden gitti. Kablo vb. çıkmış olabilirmi?
Alıntıyı görüntüle
Sol altta JRGB1 ve sağ üstte JRAINBOW1 portu var bunlardan çıkmış olabilecek kablo var mı diye iyi bakHocam kusura bakmayın anlamıyorum böyle şeylerden max temizlik fln yapıyorum. Hangisi olabilir.
Alıntıyı görüntüle
Dediğiniz doğru anakarta değil de güç kaynağına da bağlı olabilir.hocam rgb kablolarını taktığınız yere bakın. güç kablosuna takılmış galiba anakartta göremedim
Anakartta kablo çıkmış olan yok. Boşta kablo yok. Psuda nerde olabilieSol altta JRGB1 ve sağ üstte JRAINBOW1 portu var bunlardan çıkmış olabilecek kablo var mı diye iyi bak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediğiniz doğru anakarta değil de güç kaynağına da bağlı olabilir.
Hiç kablo takmadımki. Ne çıkardım ne taktım. Ekran kartı güç pin kablosu taktım çıkardım maxhocam rgb kablolarını taktığınız yere bakın. güç kablosuna takılmış galiba anakartta göremedim
Sol altta JRGB1 ve sağ üstte JRAINBOW1 portu var bunlardan çıkmış olabilecek kablo var mı diye iyi bak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediğiniz doğru anakarta değil de güç kaynağına da bağlı olabilir.