Çözüldü✓ Kasamın rgbleri gitti.

KasapBey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,176
Kasa ışıklarım el deyince git gel yapıyordu. Şimdi durduk yete tümden gitti. Kablo vb. çıkmış olabilirmi?

IMG_20241226_152959.jpg

çoğaltıcı mı kullanıyordunuz bide fanlar dönüyor ama rgb mi yok

En sağda tek bir tane kablo var ya kontrolcü kartta, o biraz gevşemiş gibi onu biraz oynat tam otursun öyle dene.
Bunlar ise hepsiyle bir oynattım oturtrurmaya çalıştım. Bumu hocam.
IMG_20241226_160612.jpg

Bu fan kontrolcüsü olabilir ya RGB kontrolcüsü değildir, anakartındaki RGB yuvalarını kontrol et

Bu fan kontrolcüsü olabilir ya RGB kontrolcüsü değildir, anakartındaki RGB yuvalarını kontrol et
Hocam kusura bakmayın anlamıyorum böyle şeylerden max temizlik fln yapıyorum. Hangisi olabilir.
IMG_20241226_165120.jpg

hocam rgb kablolarını taktığınız yere bakın. güç kablosuna takılmış galiba anakartta göremedim

Hocam kusura bakmayın anlamıyorum böyle şeylerden max temizlik fln yapıyorum. Hangisi olabilir.
Alıntıyı görüntüle
Sol altta JRGB1 ve sağ üstte JRAINBOW1 portu var bunlardan çıkmış olabilecek kablo var mı diye iyi bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam rgb kablolarını taktığınız yere bakın. güç kablosuna takılmış galiba anakartta göremedim
Dediğiniz doğru anakarta değil de güç kaynağına da bağlı olabilir.

Sol altta JRGB1 ve sağ üstte JRAINBOW1 portu var bunlardan çıkmış olabilecek kablo var mı diye iyi bak

Anakartta kablo çıkmış olan yok. Boşta kablo yok. Psuda nerde olabilie

Hiç kablo takmadımki. Ne çıkardım ne taktım. Ekran kartı güç pin kablosu taktım çıkardım max

IMG_20241226_170352.jpg

Geri