•KoRkMaZ• 80+ Bronze Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 1,535 Dahası Reaksiyon skoru 531 İsim Hasan Korkmaz İlgilendiği Kategoriler OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI Dün, 17:10 #14 hocam kasanın üstünde düğmeyle rgb değiştirebiliyor muydunuz yoksa yazılımlar mı yapıyordunuz
KasapBey 80+ Silver Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 2,660 Dahası Reaksiyon skoru 887 İsim Kasap Bey İlgilendiği Kategoriler Grafik tasarım. Dün, 17:13 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 •KoRkMaZ• yazmış: hocam kasanın üstünde düğmeyle rgb değiştirebiliyor muydunuz yoksa yazılımlar mı yapıyordunuz Devamı için tıklayın... Sadece kasa üstü düğmeyle değiştiriyordum. Ekstra program vb. hiç kullanmıuçyorum. Kasayı takıp test edim bazı kablolarla oynadım.
•KoRkMaZ• yazmış: hocam kasanın üstünde düğmeyle rgb değiştirebiliyor muydunuz yoksa yazılımlar mı yapıyordunuz Devamı için tıklayın... Sadece kasa üstü düğmeyle değiştiriyordum. Ekstra program vb. hiç kullanmıuçyorum. Kasayı takıp test edim bazı kablolarla oynadım.
•KoRkMaZ• 80+ Bronze Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 1,535 Dahası Reaksiyon skoru 531 İsim Hasan Korkmaz İlgilendiği Kategoriler OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI Dün, 17:15 #16 tm o bastığınız dümenin bağlı olduğı kabloyu takip edin
KasapBey 80+ Silver Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 2,660 Dahası Reaksiyon skoru 887 İsim Kasap Bey İlgilendiği Kategoriler Grafik tasarım. Dün, 17:17 Konu Sahibi Konu Sahibi #17 •KoRkMaZ• yazmış: tm o bastığınız dümenin bağlı olduğı kabloyu takip edin Devamı için tıklayın... Kasa ışıkları geldi. Renkleri ilk defa bu kadar canlı görüyorum.
•KoRkMaZ• yazmış: tm o bastığınız dümenin bağlı olduğı kabloyu takip edin Devamı için tıklayın... Kasa ışıkları geldi. Renkleri ilk defa bu kadar canlı görüyorum.