Kasanın fanlarını takamıyorum

Reaksiyon skoru
46
Arkadaşlar enarmax kasa aldım ama fanlarından gelen girişler böyle ben bunların bağlantısını nasıl yapabilirim? 5 pinlik kabloyu anakartın sys_fan kısımlarına takamıyorum uyumsuzlar, diğer erkek olan kabloyuda kasanın jusb1 kısmına taktım ama yine tepki yok ne yapabilirim?

Ekler

• IMG_2931.webp
    IMG_2931.webp
    560.9 KB · Hit: 73
  • IMG_2932.webp
    IMG_2932.webp
    518.7 KB · Hit: 69
bende de eski bi gp kasa var egzos fanını sys fana takınca çalışmıyor ön panelde aynı girişe takınca çalışıyor kontrolcü vs. varmı

Kontrolcü yok mu yoksa fan çoklayıcı Alman lazım sanırım almadan sys fana 1 tanesini takabiliyorsun sadece

bende de eski bi gp kasa var egzos fanını sys fana takınca çalışmıyor ön panelde aynı girişe takınca çalışıyor kontrolcü vs. varmı
işin garip kısmı egzoz fanda 4 pinlik giriş var onu sys_fan kısmına bağlayabildim bir de 3 pinlik rgb kablosunuda bağladım ama o fandada tepki yok

işin garip kısmı egzoz fanda 4 pinlik giriş var onu sys_fan kısmına bağlayabildim bir de 3 pinlik rgb kablosunuda bağladım ama o fandada tepki yok
kankam kasanda renk değiştirmek için tuş filan varmı bu tuşun kablosu nasıl bişey

Kontrolcü yok mu yoksa fan çoklayıcı Alman lazım sanırım almadan sys fana 1 tanesini takabiliyorsun sadece
fan çoklayıcı alırsam bu resimdeki girişlere uygun yuva bulabilirmiyim? bir de egzoz fanı denedim ama ondada ışık beya dönme olmuyor bi sıkıntı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kankam kasanda renk değiştirmek için tuş filan varmı bu tuşun kablosu nasıl bişey
hayır yok , reset tuşunu böyle fana bağlamışlar sanırım restart tuşunu renk değiştirme tuşu yapmaya çalışmışlar

Ekler

• IMG_2933.webp
    IMG_2933.webp
    693.2 KB · Hit: 32
kanka kontrolcü lazım buna anladığım kadarıyla kasayı 0 mı aldın modeli neydi

şu an şöyle bir durum var bu fanın girişleri çok garip , anakartta takabileceğim yerim yok bunlara uygun bir çoklayıcı tavsiyen varmı?
çoklayıcı tavsiyem yokta knk 2 ayrı yapay zekaya sordum 2 side enermaxın kendi kontrolcüsüne takılmalı diyor kasa yanında gelen vs şeklinde nereden almıştın kasayı gaminggen filansa arayıp sor istersen yada bekleyeceksin bilen biri çıkarsa..

ön panele ait kablolarıda çeker misin

çoklayıcı tavsiyem yokta knk 2 ayrı yapay zekaya sordum 2 side enermaxın kendi kontrolcüsüne takılmalı diyor kasa yanında gelen vs şeklinde nereden almıştın kasayı gaminggen filansa arayıp sor istersen yada bekleyeceksin bilen biri çıkarsa..

gaming gen den almıştım ama kasanın içinden başka hiç bir şey çıkmamıştı

Ekler

• IMG_2934.webp
    IMG_2934.webp
    1,003.3 KB · Hit: 28
Geri