Arkadaşlar merhaba bundan 3 4 ay önce bir bilgisayar aldım aldığım günden beri işlemci veya başka bir yerden boyle ciuuuu garip bi ses geliyo bu sesi bilen var mı bi sorun teşkileder mi oyuna girdiğimde geliyo islemciyi mi sogutuyor
Hocam ekran kartindan gelmiyo gibi ya oda ekran karti ve o nasıl kapatilirekran kartında coil whine olabilir
sivi sogutmamda sıkıntı var beniimde arada su akma sesi geliyor normal birsey olarak dusunuyorumArkadaşlar merhaba bundan 3 4 ay önce bir bilgisayar aldım aldığım günden beri işlemci veya başka bir yerden boyle ciuuuu garip bi ses geliyo bu sesi bilen var mı bi sorun teşkileder mi oyuna girdiğimde geliyo islemciyi mi sogutuyor
Hocam video falan atarsan fan rpm hızı artarsada böyle oluyor her şey olabilir ses lazım tamArkadaşlar merhaba bundan 3 4 ay önce bir bilgisayar aldım aldığım günden beri işlemci veya başka bir yerden boyle ciuuuu garip bi ses geliyo bu sesi bilen var mı bi sorun teşkileder mi oyuna girdiğimde geliyo islemciyi mi sogutuyor
Suan atamam ama yarın okuldan geldigimde aticam ya böyle garip bi ses ciuuuu diye anlamadimHocam video falan atarsan fan rpm hızı artarsada böyle oluyor her şey olabilir ses lazım tam
Kankam su akma sesine hic benzemiyo acaba islemciyi soguttuğu icin mi oyle bi ses geliyo diye dusunuyom amasivi sogutmamda sıkıntı var beniimde arada su akma sesi geliyor normal birsey olarak dusunuyorum
sivi sogutman varmiSuan atamam ama yarın okuldan geldigimde aticam ya böyle garip bi ses ciuuuu diye anlamadim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kankam su akma sesine hic benzemiyo acaba islemciyi soguttuğu icin mi oyle bi ses geliyo diye dusunuyom ama
Sıvı soğutma mı varSuan atamam ama yarın okuldan geldigimde aticam ya böyle garip bi ses ciuuuu diye anlamadim
Kankam su akma sesine hic benzemiyo acaba islemciyi soguttuğu icin mi oyle bi ses geliyo diye dusunuyom ama
Olsa belirtir yoktur bencesivi sogutman varmi
fanlar dışında bir parçadan ses gelmez hocam. psu dan elektrik cızırtısı gelir max yani.Arkadaşlar merhaba bundan 3 4 ay önce bir bilgisayar aldım aldığım günden beri işlemci veya başka bir yerden boyle ciuuuu garip bi ses geliyo bu sesi bilen var mı bi sorun teşkileder mi oyuna girdiğimde geliyo islemciyi mi sogutuyor
sıvı soğutma varsa yüksek devirde çalışan pompadanda ses gelir.fanlar dışında bir parçadan ses gelmez hocam. psu dan elektrik cızırtısı gelir max yani.
ayni sorun bendede vardi pcden arada su akma sesi geliyor sivi sogutmadan bu kotu birseymi iyi birsey mifanlar dışında bir parçadan ses gelmez hocam. psu dan elektrik cızırtısı gelir max yani.
sıvı soğutma varsa yüksek devirde çalışan pompadanda ses gelir.
Normaldir hocam bende anlamıyorum soğutuculardan da su boruda incelip alçalıyor herhalde ondandırayni sorun bendede vardi pcden arada su akma sesi geliyor sivi sogutmadan bu kotu birseymi iyi birsey mi
Beyler hepiniz icin yaziyorum sıvı soğutucu yok kasadafanlar dışında bir parçadan ses gelmez hocam. psu dan elektrik cızırtısı gelir max yani.
sıvı soğutma varsa yüksek devirde çalışan pompadanda ses gelir.
Suan atamam ama yarın okuldan geldigimde aticam ya böyle garip bi ses ciuuuu diye anlamadim
Attığım videoya baksana reisBeyler hepiniz icin yaziyorum sıvı soğutucu yok kasada