Neler Yeni

Kasanın Önüne Sineklik Çekmek

Merhaba arkadaşlar, belki bazılarınıza komik gelecek ama, kasamın önü cam olduğu için mesh panel yaptırmayı düşünüyordum ancak bunu neden alüminyum sineklik ile yapmayayım? diye düşündüm. Sizce nasıl olur?, komik durur mu? Ürün linkini bırakıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. XD

10564937777202.jpg
Desktop Screenshot 2020.07.26 - 11.52.53.02 (2).png

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Komik durur, şöyle metal mesh'ler var, onlardan al ve demir makası gibi bir şeyle şekillendir. Boya ve tak. Çok güzel olur.
Toza karşı da filtre al bir tane, sapasağlam mesh kasa.
Nereden bulabilirim? internette var mı kanka?

• Konu Sahibi Konu Sahibi

İşteBenimNickim!

80+ Bronze
Kedi sinekliği diye aratırsan bulursun. Bunlar internette pahalıdır herhalde, hırdavatçılara sor resimleriyle. Sana nereden bulabileceğini söylesinler.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Eğer sinekliği çerçeveli bir şekilde tam kasanın tasarımına göre yaparsan gayet güzel durur.

Tarık Baskan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Rechete
Merhaba arkadaşlar, belki bazılarınıza komik gelecek ama, kasamın önü cam olduğu için mesh panel yaptırmayı düşünüyordum ancak bunu neden alüminyum sineklik ile yapmayayım? diye düşündüm. Sizce nasıl olur?, komik durur mu? Ürün linkini bırakıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. XD

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bu işi yapan yerler var hiç olmazsa bir demirci de falan yaptırırsın bir tane mesh panel al kasanın ölçülerine göre kestir.Çok daha iyi performans alırsın ve sineklik gibi kötü durmaz.

20 liraya yaptırdım hocam sineklikçiden . Gayet iyi toz tutuyor. Ayda 1 süpürge ile çektiriyorum önündeki tozları.
Ncp14o.jpg
güzel duruyor ya benim hoşuma gitti bi deneyeyim.

• Beğen
Reaksiyonlar: vpro
20 liraya yaptırdım hocam sineklikçiden . Gayet iyi toz tutuyor. Ayda 1 süpürge ile çektiriyorum önündeki tozları.
Ncp14o.jpg
Merhaba hocam bende böyle bir şey düşünüyorum.Bunu nasıl yaptırabilirim acaba?Kasayımı götürmemiz gerekiyor,yoksa kendimiz takabiliyor muyuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,137
Üyeler
169,677
Son üye
Seyfitek
Top Bottom