Kasa'nın temperli cam'ı kırıldı

Reaksiyon skoru
2
Cougar Panzer-G kasa kullanıyorum kendi hatam yüzünden temperli cam kırıldı.Araştırdım ama internette temperli cam satılmıyor yeni kasa alabilecek param da yok temperli camsız kullansam sıkıntı yaşar mıyım ?

Cougar Panzer-G kasa kullanıyorum kendi hatam yüzünden temperli cam kırıldı.Araştırdım ama internette temperli cam satılmıyor yeni kasa alabilecek param da yok temperli camsız kullansam sıkıntı yaşar mıyım ?
tozlanır onun dışında bir sıkıntı olmaz

İlla bulursun temperli cam iyi araştır

Couger ile iletişime geç kullanıcı hatası derler ve bir ücret karşılığında yollarlar camını

Kasanın camı açıkken sıcaklıklarınız artmaz azalır. Artar diyenler neye dayanarak artar diyor merak ettim. İçine bir şey dökmediğiniz sürece sorun çıkarmaz.

Kasanın camı açıkken sıcaklıklarınız artmaz azalır. Artar diyenler neye dayanarak artar diyor merak ettim. İçine bir şey dökmediğiniz sürece sorun çıkarmaz.
hava akışı bozulduğundan dolayı falan demiş olabilirler belki bir arkadaşıma sormuştum o da ekran kartı veya işlemci çok ısınabilir falan demişti

Hayır dostum öyle bir mevzu yok ben yazın kasamın camı açık kullanıyordum kasam kötüyken 5 derece daha düşüyordu ekran kartı sıcaklığım kasam da thermaltake v200'dü.

Ses seviyesi artabilir, tozlanır, hava akışı bozulabilir, vs vs. İçeri bir şey dökülme en kötü senaryo bence.
Biraz abartmışsın bence dostum
Zaten açık kullanırken çok dikkat eder ve ona göre bir yere koyar içine bir şey dökmez
Kasa camı açıkken sıcaklık da artmıyor daha az oluyor
Ses ve toz konusunda haklısın

toz durumundan dolayı uygun bir pleksi glass kestirebilirsin kasanın boyutlarına uygun olarak sonra vidaların geldiği kısma monte edersin

tozlanma olur.

Geri