Kasanın usblerini biosdan kapattım

Reaksiyon skoru
19
Hocam bios dan usbleri kapattım şimdi de klavye mouse algılamıyor (f2 tuşuna basıp biosu açıyordum) nasıl düzelticem biosu nasıl açabilirim usb girişlerini devre dışı bıraktım

Hocam bios dan usbleri kapattım şimdi de klavye mouse algılamıyor (f2 tuşuna basıp biosu açıyordum) nasıl düzelticem biosu nasıl açabilirim usb girişlerini devre dışı bıraktım
anakart usblerine takarak

PS2 klavye takabilirsin.

anakart ne bios sıfırlaman lazım

Neden devre dışı bıraktın merak ediyorum.

BIOS pilini söküp 1-2 dakika bekle. Sonra geri tak BIOS sıfırlansın.

Yanlış anlama rahatlık mı batıyordu ?

Ya şu bilgisayar kapalıyken de rgb çalışma şeyinden dolayı hemen bi dediğinizi deneyeyim
Post automatically merged:

anakart ne bios sıfırlaman lazım
Asus prime b550m k

Allah razı olsun hocam bi de bu bios güncellemeleri geldiği zaman nereden yapıyoruz ya da bios güncellemesi geldiğini nereden anlıyoruz 😀

Son düzenleme:
Ya şu bilgisayar kapalıyken de rgb çalışma şeyinden dolayı hemen bi dediğinizi deneyeyim

Asus prime b550m k

Allah razı olsun hocam bi de bu bios güncellemeleri geldiği zaman nereden yapıyoruz ya da bios güncellemesi geldiğini nereden anlıyoruz 😀
Anakartın sitesinden bakabilirsin.

RGB olayı içinse ErP açık mı?

Anakartın sitesinden bakabilirsin.

RGB olayı içinse ErP açık mı?
4.26 saniyede o yer bende yoktu ben de usb yi kapattım :D neyse daha da ellemem öğrenmiş oldum biosda sıkıntı olursa ne yapmalıyım falan tecrübelendim diyelim teşekkür ederim tekrardan Bu erp olayı nedir bilmiyorum hocam anakart asus prime b550m k bilgisayar kapalı olmasına rağmen anakartın ışığı açık kalıyor az önce fişten söküp pilini değiştirirken yine ışığı açık duruyordu (fişi takılı değilken) 10 15 saniye sonra ışığı kapandı ben de pilini söküp bekledim tekrar taktım

Geri