Ufleyimmi?Anakart üzerindeki bağlantıları ile ilgili olabilir. Yoksa da bozulmuştur.
Ha yok. Bağlantılar derken kasadan uzanan USB bağlantı kablolarını demiştim. USB 3.0 ve 2.0 için ayrı ayrı 2 kablo olması gerekiyor. Onları kontrol edebilirsin.Ufleyimmi?
Hocam yanındaki USB 2.0 çalışıyor.3.0 da çalışıyor.Arkadakilerde.Ha yok. Bağlantılar derken kasadan uzanan USB bağlantı kablolarını demiştim. USB 3.0 ve 2.0 için ayrı ayrı 2 kablo olması gerekiyor. Onları kontrol edebilirsin.
O zaman bozulmuş olabilir bilmiyorum. Normalde 2 USB 2.0 portunun bağlantısı tek kablo üzerinden geliyor diye biliyorum ben. Kablo ile alakalı olsa o zaman diğeri de çalışmazdı herhalde. Kabloları kontrol ettin mi?Hocam yanındaki USB 2.0 çalışıyor.3.0 da çalışıyor.Arkadakilerde.
Ettim sıkıntısı yok acaba tozmu kaçtı veya içten yamulmusta olabilir.O zaman bozulmuş olabilir bilmiyorum. Normalde 2 USB 2.0 portunun bağlantısı tek kablo üzerinden geliyor diye biliyorum ben. Kablo ile alakalı olsa o zaman diğeri de çalışmazdı herhalde. Kabloları kontrol ettin mi?
Olabilir yani başka bir durum aklıma gelmiyor.Ettim sıkıntısı yok acaba tozmu kaçtı veya içten yamulmusta olabilir.
çalışmayan usb nerede çalışanlar nerede, arka ve ön olarak bana tarif edebilir misinHocam yanındaki USB 2.0 çalışıyor.3.0 da çalışıyor.Arkadakilerde.
Anakart USB portlarının hepsi çalışıyor. Kasanın üstünde bulunan USB 3.0 portu da çalışıyor ancak 2 tane USB 2.0 portundan birisi çalışmıyor. Benim anladığım böyle.çalışmayan usb nerede çalışanlar nerede, arka ve ön olarak bana tarif edebilir misin
Arka komple çalışıyor.Ondekilerde 1 adet 3.0 2 adet 2.0 var.3.0 çalışıyor onun solundaki 2.0da çalışıyor ama en soldaki 2.0 USB takınca hiçbir tepki vermiyor.çalışmayan usb nerede çalışanlar nerede, arka ve ön olarak bana tarif edebilir misin
Evet.Anakart USB portlarının hepsi çalışıyor. Kasanın üstünde bulunan USB 3.0 portu da çalışıyor ancak 2 tane USB 2.0 portundan birisi çalışmıyor. Benim anladığım böyle.
Arka komple çalışıyor.Ondekilerde 1 adet 3.0 2 adet 2.0 var.3.0 çalışıyor onun solundaki 2.0da çalışıyor ama en soldaki 2.0 USB takınca hiçbir tepki vermiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet.
anladım, bence büyük ihtimal kasanın üstündeki çalışmayan 2.0 bozulmuş, çünkü o usb 2.0 ların kablolarının farklı olacağını sanmıyorumAnakart USB portlarının hepsi çalışıyor. Kasanın üstünde bulunan USB 3.0 portu da çalışıyor ancak 2 tane USB 2.0 portundan birisi çalışmıyor. Benim anladığım böyle.
Olabilir.anladım, bence büyük ihtimal kasanın üstündeki çalışmayan 2.0 bozulmuş, çünkü o usb 2.0 ların kablolarının farklı olacağını sanmıyorum