- Bütçe
- 3000
APOLLO 5T12-RTX3060Ti - Game Garaj
APOLLO 5T12-RTX3060Ti, 12.nesil işlemcili RTX3060Ti ekran kartlı nvidia, intel hazır sistem en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !
www.gamegaraj.com
2. el mi sıfır mı arıyorsun ?Bu sistemi bozmıycak alabileceğim rn ucuz monitörü arıyorum yardımcı olabilir misiniz max 3000 düşünüyorumAPOLLO 5T12-RTX3060Ti - Game Garaj
APOLLO 5T12-RTX3060Ti, 12.nesil işlemcili RTX3060Ti ekran kartlı nvidia, intel hazır sistem en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
2. El bir ürün almadım daha önce sıkıntı çıkma gibi bir durum yoksa düşünürüm amaBen olsam 240 hz monitör alırdım bu sisteme, tabi valo cs go lol gibi oyunlardan ziyade hikaye tarzı oyunlar oynuyorsan 165 hz işini görür.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2. el mi sıfır mı arıyorsun ?
2. El bir ürün almadım daha önce sıkıntı çıkma gibi bir durum yoksa düşünürüm ama
Daha ucuz bir kasa bulsam 3060 lı monitore bütçe ayırabilirdim ama durum bu çoğu 3060 kasa bundan pahalıBen olsam 240 hz monitör alırdım bu sisteme, tabi valo cs go lol gibi oyunlardan ziyade hikaye tarzı oyunlar oynuyorsan 165 hz işini görür.
2. el mi sıfır mı arıyorsun ?
2 defa 2. el monitör aldım, ghosting, ışık sızması ölü pixel vs vs testlerini yapmadan almadım ve alırken faturalı garantili ürün tercih ettim bir sıkıntı yaşamadım.2. El bir ürün almadım daha önce sıkıntı çıkma gibi bir durum yoksa düşünürüm ama
Teşekkürler takipte kalıcam rn azından fiyatı düşerse alabilirimhttps://www.itopya.com/gigabyte-238...ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017
Şu var ama itopyada bi bak istersen.ama bütçeni 400 TL aşıyor.
Daha önce hiç monitör almadım maalesef , o testleri monitör elime geçmeden nasıl yaparım bilmiyorum ama araştırıcan2 defa 2. el monitör aldım, ghosting, ışık sızması ölü pixel vs vs testlerini yapmadan almadım ve alırken faturalı garantili ürün tercih ettim bir sıkıntı yaşamadım.
alacağın kişinin evinde yapacaksın dostum ben öyle yapıp alıp geldim yani.Teşekkürler takipte kalıcam rn azından fiyatı düşerse alabilirim
Daha önce hiç monitör almadım maalesef , o testleri monitör elime geçmeden nasıl yaparım bilmiyorum ama araştırıcan
Anlıyorum almam gereken monitörğn özellikleri aklıma oturduğunda bakmaya bailıyabilirim 2. El piyasasınaalacağın kişinin evinde yapacaksın dostum ben öyle yapıp alıp geldim yani.
300-400 koyup arkadaşın attığı monitörü de alabilirsin o da güzel.Anlıyorum almam gereken monitörğn özellikleri aklıma oturduğunda bakmaya bailıyabilirim 2. El piyasasına