Kasılabilir Ethereum Miktarı

brs97

80+
Reaksiyon skoru
31
Merhaba arkadaşlar,dünkü günlük kasabileceğim eth miktarı

Estimated Earnings
0.00254ETH Daily iken ,

Estimated Earnings bu gün bu değerler gözüküyor.Sistemimin mh'ı değişmedi sabit.Bunlardaki oynaklığın sebebi nedir ?
0.00219ETH Daily

Estimated dediği 24 saat kazarsan sana kazacanabileceğin yaklaşık eth değerini söylüyor, orada okunan doğrulanan bloklar var, bloklar doğrulandıkça anca estimated miktarı genişliyor.

Estimated Earnings
0.00254ETH Daily iken ,

Estimated Earnings bu gün bu değerler gözüküyor.Sistemimin mh'ı değişmedi sabit.Bunlardaki oynaklığın sebebi nedir ?
0.00219ETH Daily
Estimated Earnings
0.00186 iyice düştü

Kazmadığın sürece o değer düşer anlık kazdığın değer * saat çarpanı * 24 (günde 24 saat var) olarak hesaplıyor, sen kazmadığında veya başka işlemle hızını yavaşlattığında o değer düşecek
sistem sürekli açık 1 saniye bile kazmadığım an olmadı ve 46mh ile sabit olarak kasıyorum

Estimated Earnings
0.00254ETH Daily iken ,

0.00219ETH Daily
zorluk seviyesinin artması.

Kazmadığın sürece o değer düşer anlık kazdığın değer * saat çarpanı * 24 (günde 24 saat var) olarak hesaplıyor, sen kazmadığında veya başka işlemle hızını yavaşlattığında o değer düşecek
miner1.png

57 derece zarar verir 45 makul sıcaklık aslında ona göre pwoer değerlerini ayarla ben rtx 3060 ile 110W'de 48 ile kazıyorum (40+8)

Geri