Neler Yeni

KASIM-ARALIK 2022 İndirimlerinde Topladığım Sistem

Leclerc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Emre ATAŞ
İleri tarihlere not olsun diye Kasım-Aralık kampanları tarihinde topladığım sistem. Fotoğraftaki parçaların toplam maliyeti 16.700TL tuttu, şuan ne kadar eder hiç hesaplamadım ama ileri tarihlere not olsun diye eklemek istedim. Tüm parçalar sıfır alındı ve alındığı yerlerle birlikte fotoğrafada ekledim. Bakalım ne kadar fiyatlar oynayacak kıyaslamış oluruz veya parçalar hakkında deneyimlerimizi paylaşırız.
Kasım-Aralık indirimlerinde satın aldığınız birşeyler varsa sizde paylaşın hepimiz neyi ne kadara almışız, alınan fiyatın karşılığını hakediyor mu tavsiye edilir mi edilmez mi konuşmuş oluruz.
Dexim Taurus nasıl bir klavye sorunu var mı

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
Dexim Taurus nasıl bir klavye sorunu var mı
hiçbir problemi yok tam bir blue siwtch klavye. ama bir klasik olarak foam modlamasını istiyor. yoksa clicky sesinin yanında taktuk seslerde çıkarıyor tüm klavyelerde olduğu gibi. ama ledleri siwtch bozulma gibi bişeyle karşılaşmadım. keyifli klavye fiyatına göre hatta bedavadan biraz pahalı.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Multi kasa Vettel
kanka şuan f/p kuletipi göremiyorum. neredeyse 120mm sıvı soğutucularla yarışıyorlar
120mm sıvı soğutucu alsam iş görmez diyorlar :) ne yapacağımı şaşırdım.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
120mm sıvı soğutucu alsam iş görmez diyorlar :) ne yapacağımı şaşırdım.
120mm sıvı soğutucuyla f/p kuletipleri aynı performansta kanka. he kuletipinde sıvı soğutmanında önüne geçen noctua vs var ama onlarda aşırı pahalı fiyat bandı olarakta 240lık sıvı soğutmalar rakibi oluyor. ucuz yollu 120lık sıvı soğutucu ucuza bulursan direk çök.

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Multi kasa Vettel
120mm sıvı soğutucuyla f/p kuletipleri aynı performansta kanka. he kuletipinde sıvı soğutmanında önüne geçen noctua vs var ama onlarda aşırı pahalı fiyat bandı olarakta 240lık sıvı soğutmalar rakibi oluyor. ucuz yollu 120lık sıvı soğutucu ucuza bulursan direk çök.
Peki sıvı soğutucu için var mı tavsiyen düşerse çök dediğin bir marka model?

NightWish2434

80+ Silver
İleri tarihlere not olsun diye Kasım-Aralık kampanları tarihinde topladığım sistem. Fotoğraftaki parçaların toplam maliyeti 16.700TL tuttu, şuan ne kadar eder hiç hesaplamadım ama ileri tarihlere not olsun diye eklemek istedim. Tüm parçalar sıfır alındı ve alındığı yerlerle birlikte fotoğrafada ekledim. Bakalım ne kadar fiyatlar oynayacak kıyaslamış oluruz veya parçalar hakkında deneyimlerimizi paylaşırız.
Kasım-Aralık indirimlerinde satın aldığınız birşeyler varsa sizde paylaşın hepimiz neyi ne kadara almışız, alınan fiyatın karşılığını hakediyor mu tavsiye edilir mi edilmez mi konuşmuş oluruz.
sistem bi tık suriyeli bakkal olmuş

NightWish2434

80+ Silver
dsadasda hahaha :D nasıl yani ne bakımdan :D
Parçaların yarısı bilindik kaliteli parçalar diğer yarısı hatta çoğunluk dandik markalar. Amacım üzmek kırmak vs. Değil ilerde değişmen en iyisi olur.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
Parçaların yarısı bilindik kaliteli parçalar diğer yarısı hatta çoğunluk dandik markalar. Amacım üzmek kırmak vs. Değil ilerde değişmen en iyisi olur.
estafirullah böyle şeylerde üzülme darılma olmaz :D hangileri kanka onlar. bileyim ileride aklımda bulunsun. klavye kulaklık vs mi? onlar aksesuar sırf denemek için ucuza aldım baya ucuza :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

vallahi çok merak ettim hangi çoğunluk dandik olanlar?

Son düzenleme:

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
Peki sıvı soğutucu için var mı tavsiyen düşerse çök dediğin bir marka model?
kanka tüketici olarak şuan günceller ne duruma bilmiyorum ama cooler master ml120l ve ml120l v2 kullandım. ikisinde de pompa tıkırtısı ve fan rattle problemi yaşadım. bunlar yüzünden hava soğutmaya geri döndüm sessiz diye aldık kaliteli olsun diye cooler master aldık bildiğin daha sesli daha problemli çıkmıştı. neyi tavsiye edersin kısmında bir şey diyemem ama kullanıcı deneyimi olarak neyi tavsiye etmezsin dersen cooler masterın MLXXXL (XXX kısmı 120-240 gibi değişiyor) serisini tavsiye edemiyorum.

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Multi kasa Vettel
kanka tüketici olarak şuan günceller ne duruma bilmiyorum ama cooler master ml120l ve ml120l v2 kullandım. ikisinde de pompa tıkırtısı ve fan rattle problemi yaşadım. bunlar yüzünden hava soğutmaya geri döndüm sessiz diye aldık kaliteli olsun diye cooler master aldık bildiğin daha sesli daha problemli çıkmıştı. neyi tavsiye edersin kısmında bir şey diyemem ama kullanıcı deneyimi olarak neyi tavsiye etmezsin dersen cooler masterın MLXXXL (XXX kısmı 120-240 gibi değişiyor) serisini tavsiye edemiyorum.
Aklımda ML120 vardı, o halde başka modellere yöneleceğim saolun

Top Bottom