Neler Yeni

Kasım ayında tablet indirimi olurmu

Merhaba arkadaşlar,uzun zamandır bilgisayar almak istiyorum ancak bı türlü yeterli para elime geçmiyor,bende diyorumki elimde az bişey para var (7k civarı) bugünlerde bı tablet almak istiyorum,derslerime vs yardımcı olacak ,oyun oynatacak bişeyler istiyorum,bunun için Kasım indirimlerini beklemeye değer mi yoksa tabletlerde fazla indirim olmazmı? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Merhaba arkadaşlar,uzun zamandır bilgisayar almak istiyorum ancak bı türlü yeterli para elime geçmiyor,bende diyorumki elimde az bişey para var (7k civarı) bugünlerde bı tablet almak istiyorum,derslerime vs yardımcı olacak ,oyun oynatacak bişeyler istiyorum,bunun için Kasım indirimlerini beklemeye değer mi yoksa tabletlerde fazla indirim olmazmı? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Huawei MatePad 11.5 ara sıra 6.849 TL'e iniyor sıcak fırsatları takip et.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Huawei MatePad 11.5 ara sıra 6.849 TL'e iniyor sıcak fırsatları takip et.
Huawei tabletler pek sıcak bakmıyorum aslında,poco pad ve Samsung tarafında beğendiğim bı kaç tablet var onlarda indirim olurmu diye merak ediyorum

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Huawei tabletler pek sıcak bakmıyorum aslında,poco pad ve Samsung tarafında beğendiğim bı kaç tablet var onlarda indirim olurmu diye merak ediyorum
Samsung Tab S9 FE 10.499 TL olabilir belki. Fiyatı son günlerde uçtu 13.399 TL oldu. Kasım indirimlerine hazırlık sanırsam.

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Yunus Kocabay
Olabilir s9fe alacaksan mediamarkt da boyuna bak bazıları için küçük kaçabilir.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Olur illa ki, kasımda indirim olmayan kategori yok. Poco padi ben de bekliyorum bakalım.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Olabilir s9fe alacaksan mediamarkt da boyuna bak bazıları için küçük kaçabilir.
S9 fe düşünüyorum aslında ama güzel bı indirim gelirse hoş olurdu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olur illa ki, kasımda indirim olmayan kategori yok. Poco padi ben de bekliyorum bakalım.
Düşerse 2k civarı düşermi sence hocam,cidden çok ihtiyacım var bu aralar böyle bı cihaza

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim

Düşerse 2k civarı düşermi sence hocam,cidden çok ihtiyacım var bu aralar böyle bı cihaza
Poco Pad'in RAM dışında aynısı olan Redmi Pad Pro 8.899 TL'e inmişti. Poco Pad'de bu fiyata inebilir belki.

Poco Pad'in RAM dışında aynısı olan Redmi Pad Pro 8.899 TL'e inmişti. Poco Pad'de bu fiyata inebilir belki.
Fiyatına göre ikisinden biri aklımda samsungda güzel indirim olursa S9 fe vsde olabilir çok kararsızım şuan

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Yunus Kocabay

Tablet mükemmel kalemide var. Ama sen bi mediamarkt dan bak bence boyutuna

Fiyatına göre ikisinden biri aklımda samsungda güzel indirim olursa S9 fe vsde olabilir çok kararsızım şuan
Paran varsa s9fe+ da güzel tablet

Bı bakayim incelemelerede bakayım, güzel duruyor cihaz

Duruma göre bakacaz artık şu tabletin boyutunu felan inceleyim bı ytden felan

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Emre
Sadece dizi ve film izlemek için hangisi alınmalı samsung s9fe mi yoksa poco pad mi? O fiyat bandına yakın olan cihazlarda olabilir. Benim için ekranı kaliteli, hz'si yüksek olsun ve şarjı iyi dayansın yeter, oyunla bi işim olmaz.

Top Bottom