Kasım indirimlerinde İphone 16e alınır mı.?

Merhaba Uzun Süreler İphone se 2020 64 gb modelini kullanıyorum hem batarya problemleri hemde yaşıda eskimesi ile kasım indirimlerinde degiştirmeyi düşünüyorum iphone 6 dan belli ios kullanıyorum çok alıştım android geçsem nasıl olur sizce mantıklı olurmu mesela s25fe gibi modellere göz kırpılabilrimi mantıklı indirim döneminde yoksa iphone 16e indirim girmesini bekleyip kasımda iphone mu bakılmalı.
16e yerine iphone 15 gibi bir cihaz öneririm şahsen indirimlerde

Yav dayı ne android miş be valla gına getiriyorsunuz yok daha iyi yok bu iyi yok paranı çöpe atarsın felan her telefonun eksisi artısı belli adam 15 senedir İOS kullanıyorum diyor yok şu android tokatlıyor bu şunu yapıyor yok android telefon uzay mekiği oluyor adam indirim gelirse alacağım demiş zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İPhone 13 aldığımda 16e nin bu fiyattan çıkacağını bilseydim bende 16e beklerdim cidden iyi cihaz 13 aldığımda banada s23 al bla bla diyorlardı iPhone aldım telefonu çok elimden düşüren birisiyim sadece ayda 1 defa koruyucu kırıyorum ama telefonda bir şey yok maşallah malzemesi dayanıklı özellikleri beni tatmin ediyor günlük hayat fotoğraf yetiyor oyunu pc den oynuyorum zaten iCloud dışı sinir eden bir şey olmadı
Sadece sağlamlık icin iphone alınmaz hocam

Ben de aynı trendeyim , iphone'dan başka bir şeye geçmeyi düşünmüyorum asla iphone 16e indirim olursa yapışıcam ben de.
Bende s24-s24plus-s25-iphone 16e arasındayım kasım gelince indirim olursa paylaşalım bu konuda.

hepsiburada elimdeki telefona ek destekle 7k veriyor biraz indirim yerse eldeki telefonu verip 16e e bakabilrim ios ekosistemine çok alıştım ama mesela s25fe de cidden fiyatı göz kırpıyor iphone 41-42 iken s25fe şuan 35 e satılıyor mesela kamera benim için önemli degil oyun oynamıyorum oyunu pc den oynuyorum en fazla kullandıgım uygulama instagram ve navigasyon araç ile gidecegim zaman navi ile gidiyorum klasik bir kullanıcııym iphone16e çok gömülüyor her yerde tek kamera ama ios için alabilicegim en ucuz telefon bu
Hocam sizce 16e 37k civarına iner mi ayrıca düz s25 cihazına da bakabilirsiniz işlemci olarak süper.

Bende s24-s24plus-s25-iphone 16e arasındayım kasım gelince indirim olursa paylaşalım bu konuda.

Hocam sizce 16e 37k civarına iner mi ayrıca düz s25 cihazına da bakabilirsiniz işlemci olarak süper.
düşer illaki ama şuan 41 bin tl büyük ihtimal 37.999 a düşer gibime geliyor çok iyi indirim gelmez ben hepsiburadadan almak zorundayım o yüzden satıcı hepsiburada olmak zorunda elimdeki telefona 7500 tl veriyor degiş tokuşa s25 satıcısı hepsiburada degil 45 isteniyor 16e satıcı hepsiburada 41 bin kasım indrimilerinde düşerse üstüne telefonu 7500 saydırırsam 30.500 bandına gelicek bana

Bende 13 var hala taş gibi cihaz 10 defa yüz üstü 2 defada arka tarafına doğru düştü camı değiştirip duruyorum 16e de ki tek sorun tek kamera galiba onun dışında beğendiysen güzel telefon bende düşündüm geçmeyide 10-15k istiyor telefon üzerine
Ekranı da 60hz. Tasarım eski. Samsung ekosistem olarak iphonedan geri kalır yanı yok. ( Hem iphone,hem ipad hem de mac sahibiyim. Ana telefonum Samsung , kulaklık ve saat de var)
Ekosistem kurma düşünceniz varsa s24 fe + tab s9 ile ekosistem kurarsınız. Üzerine ara sıra indirimlerle 750₺ civarına gelen buds fe kulaklık ve 2.000 bandına inen watch fe alırsanız toplamda 40k gibi bir fiyata samsung tarafında komple ekosistem kurarsınız. Appleda sadece cihaz yaklaşık 47k.
40k civarına satılan 128 ce çok yetersiz. O yüzden 256 almalısınız.

Ekranı da 60hz. Tasarım eski. Samsung ekosistem olarak iphonedan geri kalır yanı yok. ( Hem iphone,hem ipad hem de mac sahibiyim. Ana telefonum Samsung , kulaklık ve saat de var)
Ekosistem kurma düşünceniz varsa s24 fe + tab s9 ile ekosistem kurarsınız. Üzerine ara sıra indirimlerle 750₺ civarına gelen buds fe kulaklık ve 2.000 bandına inen watch fe alırsanız toplamda 40k gibi bir fiyata samsung tarafında komple ekosistem kurarsınız. Appleda sadece cihaz yaklaşık 47k.
40k civarına satılan 128 ce çok yetersiz. O yüzden 256 almalısınız.
Kanka android pekte umrumda değil fiyatıda beni ilgilendirmiyor ben Apple ımla mutluyum android almak istiyen alabilir ama çarşamba günü yazdığım şeye cevap vermeniz garip olmuş

Geri