Neler Yeni

Kaspersky Premium aktifleştirme kodu gelmedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umutcan Arabacı
Merhaba, bugün satın aldığım Kaspersky Premium 1 cihaz 2 yıl'ın aktifleştirme kodu gelmediği için desteğe talep göndermiştim. Hesabı yönet kısmından etkinleştirme kodunun tekrar gönderebileceğimi gördüm ve onayladım fakat gelen mailde aktifleştirme kodu alabileceğim bir üyelik olmadığı yazıyordu. Az önce sipariş geçmişine baktığımda hiçbir satın alım gözükmediğini gördüm. Banka hesabımdan para çekildi. Telefonla aramak istedim ama destek kısmında geçici süreliğine kullanım dışı olduğu yazıyordu. Ne yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umutcan Arabacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygulamaya gir etkinleştir yerine tıkla ve hesabımdan bul de.
Uygulamaları indirmek için etkinleştirme yapmam gerektiğini söylüyor.
1728748726722.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umutcan Arabacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

DogancanYr

80+ Bronze
hocam şu an hesap girmeden alıyorum ama 1 ay sonra parayı çekmeye başlayacağını söylüyor. Hesap girmeden aldığım için bu aboneliği nasıl iptal edeceğim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam indirdim girdim ama bu e postaya bağlı abonelik yok diyor.
Bağlı abonelik yok diyorsa yanlış hesap ile girmişsindir ayrıca 1 aylık deneme sürümünde çekmez para ama kart bilgilerini girdiysen bilemem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umutcan Arabacı
Bağlı abonelik yok diyorsa yanlış hesap ile girmişsindir ayrıca 1 aylık deneme sürümünde çekmez para ama kart bilgilerini girdiysen bilemem.
yanlış hesap değil hocam eminim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

o aboneliği uygulamayı indirdikten sonra iptal ettim zaten.

Top Bottom