🔥İndirim Kaspersky Premium Total Security 1 Yıl 1 Cihaz 131,25 TL

Bunu 3-5 cihaz olarak alıp arkadaşlarla ortak girişin daha iyi bence. Biz 3 kişi aldık bir de o dönem kupon kodu vardı kişibaşı 70tl falan tuttu 1 yıllık en üst paket.

Ben 29 Aralık'da 180TL'ye 1 senelik almıştım kendi sitesinden. Aldıktan sonra otomatik ödemeyi kapatmak istediğimde de eğer iptal etmezsem gelecek yıl alacağım aboneliğe 210TL'lik fiyat garantisi verdi, bende kabul ettim ve iptal etmedim. Alacaksanız kendi sitesinden alın, hem böyle kampanyalar denk geliyor hem de ara ara güzel indirim yapıyorlar.
1752742551308.webp

www.amazon.in (hindistan) üzerinden de global aktivasyonu olan antivirüslere de bakabilirsiniz. 3 yıllık mcafee almıştım 450 lira civarına. bazen denk geliyor türkiyeden uygun fiyata geliyor. sanal key olsa bile hindistan içi adres gerekiyor. ben de amazonun kendi ofis adresini girmiştim :)

Ben 29 Aralık'da 180TL'ye 1 senelik almıştım kendi sitesinden. Aldıktan sonra otomatik ödemeyi kapatmak istediğimde de eğer iptal etmezsem gelecek yıl alacağım aboneliğe 210TL'lik fiyat garantisi verdi, bende kabul ettim ve iptal etmedim. Alacaksanız kendi sitesinden alın, hem böyle kampanyalar denk geliyor hem de ara ara güzel indirim yapıyorlar.
Alıntıyı görüntüle
aynısını yaptım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kendi sitesinde böyle durumlar olabiliyor gerek yok keye filan valla
1752749208866.webp

Alıntıyı görüntüle
paylaşımlı mı la bu

Alıntıyı görüntüle
almayın
Paylaşımlı olunca riskli mi oluyor? Alasım var ama bilemedim

Microsoft Defender çok daha iyi... Üstüne üstlük kaspersky ile goodbyedpi gibi dpi engelleyici uygulamaları kullanamıyorsunuz. Virüs olarak algılıyor.
Defender mı iyi? Virüslü yazılımları virüssüz, virüs olmayan yazılımları virüs algılıyor. 11 yıldır tek bir avantajını görmedim

Defender mı iyi? Virüslü yazılımları virüssüz, virüs olmayan yazılımları virüs algılıyor. 11 yıldır tek bir avantajını görmedim
Defender gayet iyi bu arada virus olmayanlari virus olarak algilamiyor istenmeyen dosyalarida virus olarak algiliyor diyelim ona, kendi bellegi icerisinde o dosya istenmeyen ise yapabilecek bir sey yok dislamalara ekliceksin ki bende hayatimda defender dan baska bir sey kullanmadim hic virus girmedi giren olduysa da aninda buldu ve sildi. PC modlarken hem antinkuntin tweaker uygulamalari kurardim ruslardan hepsini silip kaldiriyordu viruslu diye mesela.

Defender gayet iyi bu arada virus olmayanlari virus olarak algilamiyor istenmeyen dosyalarida virus olarak algiliyor diyelim ona, kendi bellegi icerisinde o dosya istenmeyen ise yapabilecek bir sey yok dislamalara ekliceksin ki bende hayatimda defender dan baska bir sey kullanmadim hic virus girmedi giren olduysa da aninda buldu ve sildi. PC modlarken hem antinkuntin tweaker uygulamalari kurardim ruslardan hepsini silip kaldiriyordu viruslu diye mesela.
Furmark'ı virüs olarak algılıyor. En çöp yazılımlardan biri

Bende de aynı şekilde virüs olanları algılarken virüs olmayanları virüs olarak algılamıyor. Üstelik Defender tamamen ücretsiz iken Kaspersky ücret istiyor. Ücretsiz ve ücretli antivirüsleri karşılaştırıyoruz. Ücretsiz olmasına rağmen çoğu ücretli anti virüs programından daha iyi Defender...

Bende de aynı şekilde virüs olanları algılarken virüs olmayanları virüs olarak algılamıyor. Üstelik Defender tamamen ücretsiz iken Kaspersky ücret istiyor. Ücretsiz ve ücretli antivirüsleri karşılaştırıyoruz. Ücretsiz olmasına rağmen çoğu ücretli anti virüs programından daha iyi Defender...
Kaspersky'ın ben ücretsiz sürümünü kullanıyorum, gayet iyi

Kaspersky'ın ben ücretsiz sürümünü kullanıyorum, gayet iyi
Kullanabilirsin. Kullanmazsın diye bir şey diyen yok. Siber güvenlik alanında olan çoğu kişi antivirüs olarak Defender'ı övüyor. Kaspersky bir de Rus menşeili bir şirket. En azından Windows'u kullanıyorken verilerini her türlü microsoft'a veriyorsun. Ruslarada vermeyelim.

Alıntıyı görüntüle
sağol reis valla 40 günü kalmıştı ne yapsam diye düşünüyordum iyi denk geldi

1752774792587.webp

Geri