kupır
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 251
- İsim
- Mustafa SAĞDIÇ
- Steam
- mstfsgdc
- sagdic
- Discord
- mstfsgdc
- Bütçe
- 5000
Yaklaşık 1 ay kadar önce geçirdiğim trafik kazası nedeniyle motosiklet macerama ara vermek durumundayım, o yüzden motosiklete başladığımda bıraktığım bisiklet macerama devam etmek istiyorum. Şu anda elimde Salcano Nova 26 inç bisiklet var fakat ağırlığı ve orta amortisörü nedeniyle yeterince yorucu bir bisiklet olduğu için katlanabilir bisikletlere merak saldım.
Öncelikle kullanımımdan bahsedeyim;
2-3 kilometre mesafedeki parklara vs. gitmek, gündelik işlerimi halletmek. Uzun yol gibi bir amacım yok, ayrıca katlanabilir bisiklet alırsam ara sıra araba bagajında köye kente giderken de götürüp oralarda sürmeyi planlıyorum.
Küçük bir şehirde yaşadığım için şehir içi ulaşımda da işimi görür diye düşünüyorum. Aklımda birkaç model var, bu modeller ya da harici modellerden önerilerinizi/görüşlerinizi bekliyorum.
www.trendyol.com
www.trendyol.com
Öncelikle kullanımımdan bahsedeyim;
2-3 kilometre mesafedeki parklara vs. gitmek, gündelik işlerimi halletmek. Uzun yol gibi bir amacım yok, ayrıca katlanabilir bisiklet alırsam ara sıra araba bagajında köye kente giderken de götürüp oralarda sürmeyi planlıyorum.
Küçük bir şehirde yaşadığım için şehir içi ulaşımda da işimi görür diye düşünüyorum. Aklımda birkaç model var, bu modeller ya da harici modellerden önerilerinizi/görüşlerinizi bekliyorum.

Ümit Bisiklet Cunda Katlanır Bisiklet 6 Vites 2034 6s Folding Siyah Gold Yorumları
Ümit Bisiklet Cunda Folding Katlanabilir Bisiklet Siyah Gold yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Kron Fold 4.0 20 Jant V Fren 7 Vites Katlanır Bisiklet Turuncu Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kron Fold 4.0 20 Jant V Fren 7 Vites Katlanır Bisiklet Turuncu Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.