Neler Yeni

Kaygılarım var. Yardım eder misiniz ?

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Bir tane sıkıntılı matematik hocası vardı tüm sınıf 5 7 gibi notlar alıyordu (8. SINIF). Sadece 2 tane öğrenci yüksek alıyodu onlar da inekti baya. Hoca da full onlara çalışıyor gibi bişeydi. Tüm matematik özgüvenimi orada kaybettim. Sanki bundan sonraki her matematik sınavım öyle geçecek gibi geliyordu. Tabii hepsinin bununla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Çoğunluk yeni eğitim sistemi olabilir...

zargan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Alperen kaya
Okumak mı istiyorsun ? dersi dineyip az çalışsan ortalaman 70 üstü olur . en tembel öğrencilerin bile sadece dersi dinleyip yüksek puanlar aldığını gördüm çok büyütme orta okuldan aşırı bir farkı yok
hocam doğru benim bi müptezel vardı çocuk dersi dinliyodu hiç unutmazdı hiç çalışmaz internet kafeye gider oyun oynar sınavdan 80 90 la çıkladı

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
hocam doğru benim bi müptezel vardı çocuk dersi dinliyodu hiç unutmazdı hiç çalışmaz internet kafeye gider oyun oynar sınavdan 80 90 la çıkladı
Yetenek la

zargan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Alperen kaya
Bir tane sıkıntılı matematik hocası vardı tüm sınıf 5 7 gibi notlar alıyordu (8. SINIF). Sadece 2 tane öğrenci yüksek alıyodu onlar da inekti baya. Hoca da full onlara çalışıyor gibi bişeydi. Tüm matematik özgüvenimi orada kaybettim. Sanki bundan sonraki her matematik sınavım öyle geçecek gibi geliyordu. Tabii hepsinin bununla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Çoğunluk yeni eğitim sistemi olabilir...
evet ya bize de bi mat hocası geldi ben sınıfta matçı diye bilinirdim hoca yüzünden matdan soğudum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,576
Üyeler
170,387
Son üye
umutcgl
Top Bottom