Gri Caner
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 7
İşte ben sana soruyorum, ne olduğunu biliyor musun diye.Ne var hocam ?
İşte ben sana soruyorum, ne olduğunu biliyor musun diye.Ne var hocam ?
Kökeni ne peki? Biliyor musun, kafa yordun mu üstüne hiç?gelecek kaygısı diye düşünüyorum. Sınıfta kalma korkusu
Açar mısın?Ortaokulda başıma gelen hoca olabilir
Bir tane sıkıntılı matematik hocası vardı tüm sınıf 5 7 gibi notlar alıyordu (8. SINIF). Sadece 2 tane öğrenci yüksek alıyodu onlar da inekti baya. Hoca da full onlara çalışıyor gibi bişeydi. Tüm matematik özgüvenimi orada kaybettim. Sanki bundan sonraki her matematik sınavım öyle geçecek gibi geliyordu. Tabii hepsinin bununla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Çoğunluk yeni eğitim sistemi olabilir...Açar mısın?
hocam doğru benim bi müptezel vardı çocuk dersi dinliyodu hiç unutmazdı hiç çalışmaz internet kafeye gider oyun oynar sınavdan 80 90 la çıkladıOkumak mı istiyorsun ? dersi dineyip az çalışsan ortalaman 70 üstü olur . en tembel öğrencilerin bile sadece dersi dinleyip yüksek puanlar aldığını gördüm çok büyütme orta okuldan aşırı bir farkı yok
evet ya bize de bi mat hocası geldi ben sınıfta matçı diye bilinirdim hoca yüzünden matdan soğudumBir tane sıkıntılı matematik hocası vardı tüm sınıf 5 7 gibi notlar alıyordu (8. SINIF). Sadece 2 tane öğrenci yüksek alıyodu onlar da inekti baya. Hoca da full onlara çalışıyor gibi bişeydi. Tüm matematik özgüvenimi orada kaybettim. Sanki bundan sonraki her matematik sınavım öyle geçecek gibi geliyordu. Tabii hepsinin bununla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Çoğunluk yeni eğitim sistemi olabilir...