Kayseride Sınava Geç Kalan Öğrenci Dellendi

şu kısma kadar sana hak verip ciddiye almıştım
klavyede yazması kolay
el yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış
Yaptığım şakayı ciddiye aldığından dolayı ben de seni ciddiye alarak hata ediyorum dostum. Ama merak etme, sonunu getirmesem bile oturup dayak yiyecek değilim. Gerekeni yaparım.

Sağa sola küfür edip taşkınlık yaptığı için öyle dedim yoksa görünüşü pek umrunda değil, hem sınava geç kalacak kadar sorumsuz hem de millete küfür edecek kadar dengesiz. Hem suçlu hem güçlü. Bundan dolayı at hırsızı dedim, görünüşle pek alakası yok olayın. Bana bela olanın ben sonu olurum ondan dolayı endişe etmenize gerek yok. :D
Doğru kelime kullanımı önemli. Kullandığın kelimenin sözlükten anlamına bak bakalım görünüşle alakalı mı değil mi? Çocuk orada anlık sinir ve üzüntüden ötürü kendisinin haberlere düşeceğinin farkında olduğu için dönüp bağırıyor. Haksız bir tarafı yok :D Seni böyle çekseler izin mi vereceksin? "Bana bela olanın sonu olurum." nedir bu klavye delikanlılığı, mafya mısınız? :D

"Bana bela olanın sonu olurum."
Şaka güzel kardeşim her şeyi uzun uzun açıklamadan anlamak zor mu? Sonunda :D atmamdan anlayabilirsin.
Doğru kelime kullanımı önemli. Kullandığın kelimenin sözlükten anlamına bak bakalım görünüşle alakalı mı değil mi?
Ben nerede görünüşle hiç alakalı değil demişim bana mesajı alıntılayıp atar mısın? Ben görünüşü pek umrumda değil, pek alakalı değil yazmışım.
Sorumsuz, densiz, taşkınlık çıkaran adamı sarkastik bir biçimde görünüşünü de dahil ederek alaya aldım olay bu. Doğru değildi orası ayrı.
Çocuk orada anlık sinir ve üzüntüden ötürü kendisinin haberlere düşeceğinin farkında olduğu için dönüp bağırıyor. Haksız bir tarafı yok
Çocuk kafasını kullanarak ve sorumlulukların bilincinde olarak sınava erken gelebilir, bu ve bunun gibi durumlarla karşılaşmaz. Hem sınava geç kalıyor hem bağırıp çağırarak taşkınlık çıkarıyor. Tamamiyle haksız. Kimse kusura bakmasın bu ve bunun gibi durumlarda kimsenin gözünün yaşına bakmamak lazım. 1dk geç kalsa bile sınava giremez. Kimse sınava girmedi diye küfür edip bağıramaz.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,287
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri