Neler Yeni

Yardım Kaza yaptım kusurlu gözüktüm ve benden para aldılar

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ali Altıntaş
Bir kaza geçirdim. Kazada bence haksız yere %100 kusurlu gözüktüm. Kaza sonrası karşı taraftaki aracın masrafını ödemek için servise gittim. İlk kez kaza yaptığım için ne yapmam gerekiyor bilmiyordum. Gittim ve benden aracın masrafı için 30 bin TL para aldılar. Sanırım sigorta bütün masrafı karşılıyormuş. Şimdi sigorta madem karşılıyor neden benden para aldılar? Beni dolandırmaya mı çalıştılar? Paramı geri alabilir miyim? Dava edebilir miyim? Sizden yardım bekliyorum.

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ali Altıntaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zorunlu sigorta belli bir miktara kadar karşılıyor. Poliçenizi kontrol edin.
Sigorta 120 bin TL'ye kadar karşılıyor. Kaza masrafı yaklaşık 30bin TL. Bütün parayı sigorta karşılaması gerekiyor yani. O zaman neden benden 30 bin TL aldılar? bir şey var bu işte bence.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Yavuz
Sigorta karşılıyor hocam niye para verdiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ali Altıntaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sigorta karşılıyor hocam niye para verdiniz?
Tutanak tutturdunuz mu, sigortayla konuştunuz mu?
ilk kez kaza yaptım ne yapmam gerekiyor bilmiyordum. ondan dolayı verdim. sigortacıyla konuştum servisle konuştum karşı taraftaki adamla konuştum. parayı alman için karşı tarafla anlaşıp parayı almam gerekiyormuş. karşı taraf umursamıyor ne yapıcam bilmiyorum.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,570
İsim
uwu
ilk kez kaza yaptım ne yapmam gerekiyor bilmiyordum. ondan dolayı verdim. sigortacıyla konuştum servisle konuştum karşı taraftaki adamla konuştum. parayı alman için karşı tarafla anlaşıp parayı almam gerekiyormuş. karşı taraf umursamıyor ne yapıcam bilmiyorum.
Naptınız hocam ya belki parayı geri almak için çalıntı konusu olabilir zorlarlarsa vermemek için biraz hikaye yapman gerekiyor ama bunda haklısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tutanak tuttunuz demi

oliveforge99

80+ Silver
Eğer kusur size yükletildiyse karşı tarafın hasarını sizin sigortanız karşılar, sizin hasarınızı kendiniz yaptırırsınız. Dava açma hakkınız saklıdır elbette

En İyi Cevap
3
Geçmiş olsun dostum, 1-2 ay önce kaza yaptık bizde hemen olay yerinin bol bol fotoğrafını artı videosunu çektikten sonra aracı kenara alıp tutanak tuttuk. Sonra kendi arabımızı tamir ettirdikten sonra (Haklıydık) paramızı öyle sigortadan aldık. Elden falan vermediyseniz adamlara güzelce söyleyin olmuyorsada dava açın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ali Altıntaş
Naptınız hocam ya belki parayı geri almak için çalıntı konusu olabilir zorlarlarsa vermemek için biraz hikaye yapman gerekiyor ama bunda haklısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tutanak tuttunuz demi
tutanak tutuldu. eğer karşı taraf umursamazsa dava edicem büyük ihtimalle

En İyi Cevap
3
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,761
Üyeler
165,584