Papara'da IBAN yok yatıramıyorsun diye biliyorum ama Papara hakkında bilgim yok ne söylersem yalan olur. Sen en iyisi normal bir banka kartıyla dene.Papara ve Binance hesabım var kazandığım ve Binance'e aktarılmış olan halihazırda Ethereum'um da var ancak parayı papara hesabıma nereden nasıl aktaracağımı bir türlü bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz ?
Bu makalede aktarım yapılabildiği yazılmış ancak ben bir türlü beceremedim.Papara'da IBAN yok yatıramıyorsun diye biliyorum ama Papara hakkında bilgim yok ne söylersem yalan olur. Sen en iyisi normal bir banka kartıyla dene.
Bir 15-20dk sonra "en geç" atsam cevaplayabilir misiniz ?Yatırabiliyorsun papara hesabına, özel mesaj olarak yazın detaylı öğreteyim isterseniz.
Aktif olurum saınrım, mesajınızı görünce geri dönüş yaparım.Ya da durun ben buradan görsel olarak anlatayım, yardım almak isteyenler görüp yararlanır hem.Özel mesaj atmayın siz.Bir 15-20dk sonra "en geç" atsam cevaplayabilir misiniz ?
Açıklayacağım ben şimdi.Binance hesabıma girmeye çalışıyorum.
Papara'ya sadece kendi banka hesabından para atabilirsinPapara ve Binance hesabım var kazandığım ve Binance'e aktarılmış olan halihazırda Ethereum'um da var ancak parayı papara hesabıma nereden nasıl aktaracağımı bir türlü bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz ?
Binance üzerinden aktarım yapılıyor Papara'ya.Ethereum'u TL'ye çeviriyorsun, TL'yi Papara'ya göndreyiorsun.Daha birkaç gün önce 150TL yatırdım Binance üzerinden Papara hesabıma.ETH'yi TL'ye çevirip.Kesin olarak bilmediğiniz bir konu hakkında yanıltıcı bilgi vermeyiniz konularda.Papara'ya sadece kendi banka hesabından para atabilirsin
Bilmediğim konu hakkında bigli vermiyorum 4 yıldır papara kullanıyorum ve "Papara hesabına sadece kendi banka hesabından transfer yapabilirsin" Adlı kuralı biliyorum. Neden bu kadar atarlı çıktın bilmediğin bi konu hakkında?Binance üzerinden aktarım yapılıyor Papara'ya.Ethereum'u TL'ye çeviriyorsun, TL'yi Papara'ya göndreyiorsun.Daha birkaç gün önce 150TL yatırdım Binance üzerinden Papara hesabıma.ETH'yi TL'ye çevirip.Kesin olarak bilmediğiniz bir konu hakkında yanıltıcı bilgi vermeyiniz konularda.