Aldim bileEn az 2 yıl aralıksız kazmıştır o bulaşma ne zaman elinde kalacağı belli olmaz.
Galiba kartı 0 almışlar ama 1 gün kullanılmış öyle dedi satıcıHem mining hem az kullanılmış nasıl oluyor?
Geldiğinde yaparımİstanbul'dan aldıysan normal denebilir ama bu kart yanlış bilmiyorsam ortalama 3 4 sene öncesine kadar mining için kullanılan en yaygınlarından biriydi.
Etikette mining yazdıysa muhtemelen mining için kullanılmıştır ,test yapıp resim vs. atabilirsen ona göre söylesek daha doğrıu olur.
Her an elinde kalabilecek bir kart baktığın zaman
1 gün kullanılmış olması neredeyse imkansız ama kart düzgün çalışıyorsa ben sorun etmezdim yine de içini açıp temizleyip macunları vs yenileyebilirsin eğer sıcak çalışıyorsaAldim bile
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Galiba kartı 0 almışlar ama 1 gün kullanılmış öyle dedi satıcı
Geldiğinde yaparım
Kart 2015 16 yılında çıkmış 0 olma ihtimali milyonda 1 hocam , sıfır gelip 1 gün kullandılarsa garantisi vardır herhalde.Aldim bile
Galiba kartı 0 almışlar ama 1 gün kullanılmış öyle dedi satıcı
Geldiğinde yaparım
Test yapacağı makine yokmuş.Kart 2015 16 yılında çıkmış 0 olma ihtimali milyonda 1 hocam , sıfır gelip 1 gün kullandılarsa garantisi vardır herhalde.
Adam etikete mining koyduysa %90 mining için kullanmıştır veya mining yapanlar görsün diye yapmıştır ama günümüzde bunu mining için kullanmak pek mantıklı değil gibi.
Satıcının her dediğine inanma hocam , test videosu vs. isteseydin veya yakınsa gidip testlerini yapıp alsaydın keşke yoksa uğraşan sen olacaksın.
Fan arızası , bios sorunu , termal pedlerin vs. kuruması , cihaz yorgunluğu , vram yıpranması gibi çeşitli sorunlar çıkabilir
Ve aktif dönüştürücü olmadan 60Hz üzerinde tazeleme hızı alamıyorsun.mining etiketli rx kartlar tek çıkılı, dvı var sadece
Evet , DVI varsa hdmi veya displayport girişi yok diye ibliyorum , dönüştürücü lazımmining etiketli rx kartlar tek çıkılı, dvı var sadece