Kedi konusunda tavsiye

Reaksiyon skoru
63
Arkadaşlar abimler tatile gidiyor ve yaklaşık 6 aylık bir kedi yavrusu bırakıyor bana 10 gün ne yapacağım hiç bir fikrim yok öylece bıraksam mama ve suyunu versem yeter mi. Bide 7 gün veterinere götürcek mişim kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Aynı odada yatacaksın felen dedi ezerim diyede korkuyorum küçücük.

Arkadaşlar abimler tatile gidiyor ve yaklaşık 6 aylık bir kedi yavrusu bırakıyor bana 10 gün ne yapacağım hiç bir fikrim yok öylece bıraksam mama ve suyunu versem yeter mi. Bide 7 gün veterinere götürcek mişim kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Aynı odada yatacaksın felen dedi ezerim diyede korkuyorum küçücük.
Tuvalet eğitimi varsa mama ve suyunu doldur yeter , aynı odada yatmana gerek yok yatağına gelirse uyurken ezersin falan. Başka odaya koy yatağı varsa orda uyur zaten. 6 aylık da çok küçük sayılmaz zaten.

Tuvaletini biliyorsa sorun yok zaten yeter ki maması ve suyunu unutma , ayrıca genelde zaten yatakları oluyor oraya alışmışsa yatağına geçer uyur ama ezme vs olaylarına dikkat et tabii.

Mamasını suyunu eksik etme, tuvaletini pislendikçe sık sık temizle. Ve ilgi göster tamamdır.

Hocam zaten alıştığı bir yeri vardır orda yatar
Yemek konusunda kabı doldurup bekletme bayatlayinca mama yemiyor suyunu ve mamasını günde 2 kere degistir
Tuvalet kabinada bak pisse değiştir yoksa sağa sola işer haberin olsun
Veteriner işi kolay kabına koyup gotureceksin ne yapılacaksa onlar yapicak zaten başarırsın kendine inan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam zaten alıştığı bir yeri vardır orda yatar
Yemek konusunda kabı doldurup bekletme bayatlayinca mama yemiyor suyunu ve mamasını günde 2 kere degistir
Tuvalet kabinada bak pisse değiştir yoksa sağa sola işer haberin olsun
Veteriner işi kolay kabına koyup gotureceksin ne yapılacaksa onlar yapicak zaten başarırsın kendine inan
He bide hayvanı sev yalnız birakma

Tuvalet eğitimi var mı bi sor sahibine varsa mamasını suyunu koy yeter bu arada ilgisiz de bırakma ama çok aşırı ilgi gösterme yoksa roblox pet gibi arkandan ayrılmaz ezersin Allah korusun

Tuvaletini her gün temizlemen lazım.

aynı odada yatacaksın ne kim kime böyle buyurabilir olumodaların kapısı açık kalsın durursa durur ezerim dersen de yatağa çıkmasına izin verme denedikçe indir aşağı fazlada zorlamaz herhalde senle yatıcam diye benzer bi şekilde kediyle kalmam gerekmişti bi süre kumunu temizle sık sık bi anda sağa sola sıçıp işemeye başlamasın sonra benim baktığım en azından tuvalete işemişti

Alsın kedisini yanında götürsün kedi sahiplenirken sana mı sordu. Bakmayacağım kediyi niye sahipleniyon kardeşim uğraşma rest çek abiye

Geldi ayrı odaya koydum arada gidip seviyorum. Gerçi pek sevmiyor sevilmeyi. Mama ve su koydum bakalım 20 gün beraberiz.
WhatsApp Görsel 2025-05-15 saat 13.46.27_1f9f7cdc.webp

Alsın kedisini yanında götürsün kedi sahiplenirken sana mı sordu. Bakmayacağım kediyi niye sahipleniyon kardeşim uğraşma rest çek abiye
Aile arasında olmaz öyle. Hem istemediğimden değil korkuyor insan bir şey olursa diye.

kardom bizim köyde çok bunlardan ezemezsin inan ayaklarımın arasında beyblade oldu hayvan ben yürümeye çalışırken sen düşün. Ezilmeleri için hayvanı bağlaman falan lazım refleksleri çok sağlam ve önüne daha önce yemediği şeyler koy ortam şenlensin ben bizimkilere 1-2 zorla ayran içirdim sonra kendileri benim ayrana çöküyordu sen düşün kardom. Ayriyeten korkmana gerek yok bişi olur diye bişi olursa da %90 sana olur onlar öyle hayvanlar yani

Geldi ayrı odaya koydum arada gidip seviyorum. Gerçi pek sevmiyor sevilmeyi. Mama ve su koydum bakalım 20 gün beraberiz. Alıntıyı görüntüle

Aile arasında olmaz öyle. Hem istemediğimden değil korkuyor insan bir şey olursa diye.
Valla aileden aileye değişir dayım çocuğunu sürekli biz bırakıyordu açtım telefonu ulan çocuğu yaparken bize mi sordun dedim bu çocuğu çabuk al götür yoksa mendil satmaya yollarım dedim. Bizde aile bağları maşallah çok iyidir en ufak sorunda savaş çıkıyor

Cam ve balkonları açma, çünkü kaçma riske var, kumunu sık sık temizle. Mamasını hangi düzende veriliyor sorarsın ona göre ver.

Geri