🔥İndirim Kedi Köpek Evi/Kulübesi 91₺🐈🔥🔥😻

Sağlamıdırki sitede 11 tane felan kedi var açıkta yatıyorlar onlara sıcak bi yer lazım aslında site yönetimiyle konuşup bi yer yaptırsam daha iyi gibi bunların pek sıcak tutacağını zannetmiyorum
Temizlemiyecekseniz bunu yapmayın hocam , yoksa yaza doğru ilaçlamacı ararsınız. Yavru kedilerin yattığı yerde çok bit ürer, eğer ben alırım ve hayvanlara bit aşısıda yaptırırım diyorsanız böyle bir şey çok faydalı olur. Öbür türlü bitler bu hayvanların kanını emer durur.

Yaz ayında 65 yaşında camiden dönerken kediye tekme atan bir hoca ile kavga ettim dostum. Allahsızını tercih ederim bu konuda.
Ben orda dinine uygun yaşayan insan veya yaşamayan diye ayırt etmedim tamamen doğruyu yanlışı ayırt edemeyen kendini yetiştiremeyen maldonadolardan bahsettim kardeşim . Yoksa adam namazını ibadetini yapar ama kötülükten de geri kalmaz bunun da bir manası olmaz

90 liralığı alıp çatı kısmına güzel bir naylon yapıştırıldığında daha sağlıklı olcağını düşnüyorum hemde çalınma durumu diğerlerine göre daha az olur.

Sağlamıdırki sitede 11 tane felan kedi var açıkta yatıyorlar onlara sıcak bi yer lazım aslında site yönetimiyle konuşup bi yer yaptırsam daha iyi gibi bunların pek sıcak tutacağını zannetmiyorum
Sıcak tutması iyi ancak burda çoğu kedi yağmurun altinda bekliyor veya açik alanda rüzgarli alanda bekliyor en azindan yağmurdan ve ruzgardan korusa bile cok iyi olur

Yaz ayında 65 yaşında camiden dönerken kediye tekme atan bir hoca ile kavga ettim dostum. Allahsızını tercih ederim bu konuda.
Ya arkadaş ne boş adamlarınız siz ya? Bir kişi üzerinden genelleme yapmak nedir? Hem boşsunuz, hem boş konuşuyorsunuz. Bari sus millet anlamasın.

Ya arkadaş ne boş adamlarınız siz ya? Bir kişi üzerinden genelleme yapmak nedir? Hem boşsunuz, hem boş konuşuyorsunuz. Bari sus millet anlamasın.
Genelleme yok başımdan geçen bir olaydan ve ek olarak kendi tercihimden bahsetmişim hakaret minvalinde gevelemeyin teşekkürler

Ekler

• 8C92C5A6-8191-4AF3-B9C7-7A4EC4697503.jpeg
    8C92C5A6-8191-4AF3-B9C7-7A4EC4697503.jpeg
    91.6 KB · Hit: 44
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,648
Üyeler
192,445
Son üye