Neler Yeni

Kedi tarafından ısırılmak

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

WhoCares

80+ Gold
Tetanos aşısı tırmalaması halinde gerekirmiş. Hatam için kusura bakmayın. Evde beslediğim hayvan beni her zaman ısırmıyor. Beni yargılamanız için değil, çözüm odaklı bir sonuç verirsiniz diye bu konuyu açtım. Çözüm yerine probleme gitmeniz pek de normal bir durum değil.
seninde bizi yargılama hakkın yok o zaman sen daha kendi evinde beslediğin kedinin neler yaptığından bi habersin bol şans kedinede sabırlar diliyorum

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,711
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Merhabalar, evde bir kedim var. Kendinin kuduz aşısı da var. Beni bugün dişledi, dişi derimi deldi fakat bir kanama olmadı. Bir sorun olur mu ? Isırdığı yer bilekteki damarların gözüktüğü yer (el).
sokak kedileri özellikle çok ısırıp tırmaladılar küçüklüğümden beri daha hala kuduz vs kapmadım bölgeyi dezenfekte edip bırakın

ridvan k

80+ Bronze
Merhabalar, evde bir kedim var. Kendinin kuduz aşısı da var. Beni bugün dişledi, dişi derimi deldi fakat bir kanama olmadı. Bir sorun olur mu ? Isırdığı yer bilekteki damarların gözüktüğü yer (el).
Bu kadar basit bir konu açılı mı bile şaka gibi gelior
Eger takıntın varsa kendini de kedinide kliniğe göster

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
Tetanos aşısı tırmalaması halinde gerekirmiş. Hatam için kusura bakmayın. Evde beslediğim hayvan beni her zaman ısırmıyor. Beni yargılamanız için değil, çözüm odaklı bir sonuç verirsiniz diye bu konuyu açtım. Çözüm yerine probleme gitmeniz pek de normal bir durum değil.
Normal olmayan durum evde beslediğin hayvanın ısırmasından korkman bunun üstüne gitmelisin.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Eskiden sokak kedilerine de bişey olmaz diyordum onlara ikna oldum ne olur ne olmaz gidin de aşısı olan evinizdeki kediden bir şey olmaz.

Zechion

80+ Silver
seninde bizi yargılama hakkın yok o zaman sen daha kendi evinde beslediğin kedinin neler yaptığından bi habersin bol şans kedinede sabırlar diliyorum
Birader senin amacın ne ? Gidip eğlence arıyorsun git başka yerde oyna. ***** ***** mesajlar yazıp delirtme insanı. Cahil cahil konuşup duruyorsunuz ya şurada. Kedime de bol şanslar dilemen çok komiğime gitti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tüm cevap veren ve içimi rahatlatan arkadaşlara teşekkür ederim.

Bu kadar basit bir konu açılı mı bile şaka gibi gelior
Eger takıntın varsa kendini de kedinide kliniğe göster
Evet dostum, şaka amaçlı açtım. Manyağım çünkü. Birader sen umursamıyorsan umursama, eğer ki düzgün bir cevap vermeyeceksen git yazma. Takıyorsam takıyorum sana mı takıyorum ? Tip tip elemanlar hepiniz beni buluyoırsunuz.

Normal olmayan durum evde beslediğin hayvanın ısırmasından korkman bunun üstüne gitmelisin.
Hocam aslında korkmuyorum. Pek de umursamadığım bir konu. Fakat yine de işim garanti olsun hesabıyla açtığım bir konu oldu.

@Mehmet Yılmaz Hocam normalde yasak biliyorum fakat şu konuyu kapatma imkanınız var mı ? Değişik değişik amacın dışında cevaplar geliyor.

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom