Vartex
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Dahası
g.oAilemin yaptığı hata -.-
g.oAilemin yaptığı hata -.-
Benim kedide peynirli soğanlı çerezza ya bayılıyor ama aldığımda 1 tane veiryorum ısırıyor 1 2 tane birdaha vermiyorumLa bizim işyerindeki kedi balıkla doritosu çok seviyor.
Bu arada pişmiş balıkta sıkıntı yok değilmiBenim kedide peynirli soğanlı çerezza ya bayılıyor ama aldığımda 1 tane veiryorum ısırıyor 1 2 tane birdaha vermiyorum
Hiç vermesen daha iyi, çok zararlı olmaz herhalde 1 tanesi ama... Aşırı tuzlu, yağlı ve koruyucu içeriyor.Benim kedide peynirli soğanlı çerezza ya bayılıyor ama aldığımda 1 tane veiryorum ısırıyor 1 2 tane birdaha vermiyorum
Kılçığını temizleyiniz.Bu arada pişmiş balıkta sıkıntı yok değilmi
Bazen yiyemiyorum fazlasını kedilere veriyorum
La ciddimisin asıl kılçığını ve kafasını yemeği seviyor.Hiç vermesen daha iyi, çok zararlı olmaz herhalde 1 tanesi ama... Aşırı tuzlu, yağlı ve koruyucu içeriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kılçığını temizleyiniz.
aynen bende tuzlu olduğu için pek içime sinmiyor ama şımarıyor ver diye dayanamıyorumHiç vermesen daha iyi, çok zararlı olmaz herhalde 1 tanesi ama... Aşırı tuzlu, yağlı ve koruyucu içeriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kılçığını temizleyiniz.
Hamsi küçük paluktur haEvet, kılçık da yaralanmaya yol açabilir BÜYÜK balık çeşitlerinde.
aynen yemek borusunu yırtabilirEvet, kılçık da yaralanmaya yol açabilir BÜYÜK balık çeşitlerinde.
Benim vardı 2 yıl önce vefat etti.Bu arada kedim yok