Neler Yeni

Kedim Gene Razer ekipmanımı yedi lütfen yardım edin...

Sh1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ersin A
başka odaya taşınıp onu o odaya almamayı düşünüyorum ama oda dolu çok uğraştırır :c galiba kediyi atmayı seçiyorum bu sefer bu paralarla 2.bir kedi alabilirdim :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

var bir sürü var 20 tane falan oyuncağı var 7-8 tane topunu kaybetti ama hiç biriyle ilgilenmiyor tırmalama tahtası olarak koltuğumu kullanıyor 2 tane olmasına rağmen kriz yaşatıyor
Dişleri kaşındığından mı yapıyor bunu acaba? şey böyle kedinin sevmeyeceği parfüm felan mı sıksanız kabloların üstüne muhtemelen bir daha dokunmayacaktır. Oda parfümü felan da olabilir ya da başka bir şey.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Chloe Grace Moretz
Dişleri kaşındığından mı yapıyor bunu acaba? şey böyle kedinin sevmeyeceği parfüm felan mı sıksanız acaba kabloların üstüne muhtemelen bir daha dokunmayacaktır. Oda parfümü felan da olabilir ya da başka bir şey.
valla hocam bir deniyeceğim onu da yeni bir klavye almak zorundayım neyseki mouse yedek var fakat klavye de bazen çalışmıyor kablosunu oynatınca

• Beğen
Reaksiyonlar: Sh1n

Sh1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ersin A
valla hocam bir deniyeceğim onu da yeni bir klavye almak zorundayım neyseki mouse yedek var fakat klavye de bazen çalışmıyor kablosunu oynatınca
Genede bir veterinere felan sorsanız daha sağlıklı bir çözüm sunabilir şimdi parfüm hoşuna gider gece tüm kabloyu yalar yutar zehirlenir felan :d

S1000RR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Abdüssamed öztemur
Kabloları bağlasana kablosu gitti diye niye yeni klavye alıyosun

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Kediye afiyet olsun hocam :D

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Chloe Grace Moretz
Kabloları bağlasana kablosu gitti diye niye yeni klavye alıyosun
kanka kabloları elektrikli bant ve elektrikciye gidip halletmeyi denedim fakat olmuyor pek bilmiyorum fazla güç mü ne veriyor pc az kalsın gidiyordu ekran falan çöküyordu hatta onun yüzünden

Genede bir veterinere felan sorsanız daha sağlıklı bir çözüm sunabilir şimdi parfüm hoşuna gider gece tüm kabloyu yalar yutar zehirlenir felan :d
tamamdır bi veterine götürme olayını ailemle danışayım fakat yumruk attığım için kapıda bir göçük oluştu aileme bunu nasıl açıklayacağımı bilmiyorum

S1000RR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Abdüssamed öztemur
kanka kabloları elektrikli bant ve elektrikciye gidip halletmeyi denedim fakat olmuyor pek bilmiyorum fazla güç mü ne veriyor pc az kalsın gidiyordu ekran falan çöküyordu hatta onun yüzünden

tamamdır bi veterine götürme olayını ailemle danışayım fakat yumruk attığım için kapıda bir göçük oluştu aileme bunu nasıl açıklayacağımı bilmiyorum
Öyle bi dünya yok kabloyu kes 4 tane kablo çıkacak yeşil kırmızı beyaz siyah hepsini aynı renge bağla bantla tamam

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Chloe Grace Moretz
Öyle bi dünya yok kabloyu kes 4 tane kablo çıkacak yeşil kırmızı beyaz siyah hepsini aynı renge bağla bantla tamam
internetten buldum bu hatayı verip duruyordu düzelmedi

Ekler

• 1622403666085.png
    1622403666085.png
    578 KB · Hit: 55

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Kolayı var odanda değilken ya da yatarken kablonun yakınında olan her yere salatalık koy bak bakalım bir daha yapıyor mu.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Chloe Grace Moretz

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
Arkadaşlar bunun hakkında daha önce post açmıştım ve masanın altını kabloladım ve masanın üstüne çıkıp klavyenin kablosunu yemeye başladığı için üzerine her gece tişört falan koyuyordum fakat bugün abimin tişörtlerden birinin alması sonucu Razer Mamba kablosuz mousenin kablosunu yedi ve diğer samsung tipi kablolar çalışmıyor nedenini bilmediğim bir şekilde ne yapabilirim lütfen yardım edin
yapar ne olcak yani yesin bırak

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
kedinizin sevmeyeceği bir kokuyu sürün sirke filanda olur.Nereye gelmesini istemiyorsanız oralara o kokudan bolca dökün onun dışında dişleri kaşınıyor olabilir.Kediniz kaç aylık bilmiyorum ama dişleri kaşınıyorsa ona dişlerini kaşıyabilecek sizin kabloların özelliklerine benzer bir şey alın.Mesela benim kediler muz kokusunu sevmiyor.Sirke sevmiyor uzaklaşıyorlar.Salatalık gibi internetten bir iki video etkisinde görüp denemeyin.O salatalık kedinin bir anda gördüğü için düşman sandığından kaçıyor yoksa bi alakası yok salatalık yiyen kedim de vardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,739
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom