Neler Yeni

Kedim Gene Razer ekipmanımı yedi lütfen yardım edin...

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar bunun hakkında daha önce post açmıştım ve masanın altını kabloladım ve masanın üstüne çıkıp klavyenin kablosunu yemeye başladığı için üzerine her gece tişört falan koyuyordum fakat bugün abimin tişörtlerden birinin alması sonucu Razer Mamba kablosuz mousenin kablosunu yedi ve diğer samsung tipi kablolar çalışmıyor nedenini bilmediğim bir şekilde ne yapabilirim lütfen yardım edin
Benimde zamanında mouse u yemişti daha yeni almıştım. Kabloyu önce düzgün bir şekilde sıyır ve açığa çıkar. Havyan varsa düzgün bir şekilde lehim yap büyük ihtimal düzgün çalışır.
Kedi de eğer yavruysa kemirmeye devam edecektir. Ya odana sokma ya da ekipmanların üzerini daha sağlam bir şekilde ört.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Arkadaşlar bunun hakkında daha önce post açmıştım ve masanın altını kabloladım ve masanın üstüne çıkıp klavyenin kablosunu yemeye başladığı için üzerine her gece tişört falan koyuyordum fakat bugün abimin tişörtlerden birinin alması sonucu Razer Mamba kablosuz mousenin kablosunu yedi ve diğer samsung tipi kablolar çalışmıyor nedenini bilmediğim bir şekilde ne yapabilirim lütfen yardım edin
Kedin bozulmuş, çöpe at :oops: (y)

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet Yasin Gültekin
benim yöntemimi kullan kesinlikle hiç kablosuza filan girme elektrik bandı ile bir katman sar ardından kasanın altında ki kablolara bir örtü çek hem de şık görünür kablo karışıklığı onlenir masandaki kablolara gelirsek onlara da şöyle bir yöntem var masanı boşalt ve şunu uygula Sirke, su ve sabun iyice karışınca kedilerin gitmesini istemediğin yerlere sık ya da sür. Doğrudan şişeden püskürtebilirsin ya da bir beze sıkıp istediğin yerleri bu bezle silebilirsin. Bu kovucuyu kedileri hem iç hem dış mekânlardan uzak tutmak için kullanabilirsin. bu çok işe yarar

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Sh1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ersin A
kanka kabloları elektrikli bant ve elektrikciye gidip halletmeyi denedim fakat olmuyor pek bilmiyorum fazla güç mü ne veriyor pc az kalsın gidiyordu ekran falan çöküyordu hatta onun yüzünden
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamamdır bi veterine götürme olayını ailemle danışayım fakat yumruk attığım için kapıda bir göçük oluştu aileme bunu nasıl açıklayacağımı bilmiyorum
Şey ya kediyi götürmesen de olur gidip bir akıl danışabilirsin ya da internetten herhangi bir veterinerin numarasını alıp soradabilirsin sıkıntı olmaz kedilerden pek anlamam ama sanırım onun dişleri kaşınıyor belki veteriner dişlerini kaşıyabileceği bir ürün felan önerir.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Chloe Grace Moretz
benim yöntemimi kullan kesinlikle hiç kablosuza filan girme elektrik bandı ile bir katman sar ardından kasanın altında ki kablolara bir örtü çek hem de şık görünür kablo karışıklığı onlenir masandaki kablolara gelirsek onlara da şöyle bir yöntem var masanı boşalt ve şunu uygula Sirke, su ve sabun iyice karışınca kedilerin gitmesini istemediğin yerlere sık ya da sür. Doğrudan şişeden püskürtebilirsin ya da bir beze sıkıp istediğin yerleri bu bezle silebilirsin. Bu kovucuyu kedileri hem iç hem dış mekânlardan uzak tutmak için kullanabilirsin. bu çok işe yarar
çok kötü bir koku yaymaz mı fakat ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet Yasin Gültekin
çok kötü bir koku yaymaz mı fakat ?
sabunu lavanta kullanırsanız eyüp sabri tuncerin parfümleri gibi kokuyor sirkeyi az sabunu lavanta veya türevleri fazla kullan ve masay çok az da kolonya sıkabilirsin kedin uzak burnun rahat sende keyifli olacaksın iyi oyunlar dilerim

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
1 bardak Vodka verin sorun kalmaz(!)

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Chloe Grace Moretz
Benimde zamanında mouse u yemişti daha yeni almıştım. Kabloyu önce düzgün bir şekilde sıyır ve açığa çıkar. Havyan varsa düzgün bir şekilde lehim yap büyük ihtimal düzgün çalışır.
Kedi de eğer yavruysa kemirmeye devam edecektir. Ya odana sokma ya da ekipmanların üzerini daha sağlam bir şekilde ört.
valla elim pek öyle işlerlere yatgın değil umarım oda değiştiricem ama biraz zor bu yaz sıcağında

Top Bottom