Kedimi nasıl bilgisayardan uzak tutabilirim

xSparkua.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,028
Arkadaşlar biraz garip bir başlık olabilir fakat resimde gördüğünüz arkadaş koltuğumu tırmalara tahtası olarak kullanıyor 2 gün kuzenimin yanında kalmaya gittim kulaklığım kablosunu param parça etmiş kaldırsam bile zıplayıp bi şekilde alıyor monitörümü dişliyor nasıl 1 tıkda olsa uzak tutarım

Ekler

• 101204823_256757238982044_8286741515109011391_n.webp
    101204823_256757238982044_8286741515109011391_n.webp
    32.7 KB · Hit: 202
  • IMG_20200619_215839.webp
    IMG_20200619_215839.webp
    734.1 KB · Hit: 172
Arkadaşlar biraz garip bir başlık olabilir fakat resimde gördüğünüz arkadaş koltuğumu tırmalara tahtası olarak kullanıyor 2 gün kuzenimin yanında kalmaya gittim kulaklığım kablosunu param parça etmiş kaldırsam bile zıplayıp bi şekilde alıyor monitörümü dişliyor nasıl 1 tıkda olsa uzak tutarım
Genellikle Parcaladığı Yerlere Mesela Koltugunun Köşesine Acı Oje Sürebilirsin

odana alma

Fısfıslı bir şişeye su doldurun. İstemediğiniz bir şey yaptığı zaman uzaktan, zarar vermeyecek şekilde fıslatın. Kediler sudan nefret eder. Hele ki ummadıkları anda üzerlerine sıçrayan sudan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fısfıslı bir şişeye su doldurun. İstemediğiniz bir şey yaptığı zaman uzaktan, zarar vermeyecek şekilde fıslatın. Kediler sudan nefret eder. Hele ki ummadıkları anda üzerlerine sıçrayan sudan. Zamanla o davranışı yapmaması gerektiğini öğreniyor.

kedim tek kalmaktan korkuyor daha 6-7 aylık tek kaldığında deliriyor kanka malesef yani zorunlu almam lazım
İDAM CEZASI VER (Şaka yapiyorum ciddiye almayın hayvanları çok severim ciddiye aliyosan sende sıkıntı vardır)

Fısfıslı bir şişeye su doldurun. İstemediğiniz bir şey yaptığı zaman uzaktan, zarar vermeyecek şekilde fıslatın. Kediler sudan nefret eder. Hele ki ummadıkları anda üzerlerine sıçrayan sudan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bnece bu mantıklı bi çözüm

Kedide gamer olmuş kediyi oyalacak bişi lazım

Geri