Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Keenetic Hopper DSL AX1800 - 3203 TL

Arthur61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Samet Albayrak
Evet mümkün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Otomatik kurulum hiç bir cihaz almaz. Hiç bir cihaz derken, Servis sağlayıcının verdiği ciahzlar harici, yani piyasadan aldığın cihazlar.

Ben tavsiyemi verdim. KN-3811 ve KN-1012 yeni gelen modeller. Onlardan önce KN-1811 gelmişti. 1.5 senedir satılıyor. KN-3810 yerine o zamanda imkan dahilinde KN-1811 önerirdik.

Gigabit için daha fazla kas gücü çok daha iyidir. Demiştim demek istemiyorum daha sonra.

Gigabit internette bir de QoS açılıyor. Tamamen gereksiz aslında.
Sonra KN-3810 neden hız 300 lere düştü diye yazacaksınız. Ben söyliyim donanımdan. Yani CPU gücünden.

1 gbit QoS işletmek kolay bir güç değil.
KN-3811 ve diğerlerindede 750-850 lere kısıldığını görülüyor.

Yine baştan söylediğim gibi 1gbit için QoS zaten tavsiye edilmez. Hızı biraz kısarsınız olur biter, çok bufferbloat sorununuz var ise.
Hocam aslında tamamen bu bufferbloat sorunu yüzünden bu modeme geçtim . Demek istediğinizi anladım. Şimdilik bununla idare edeyim sonra dediğiniz modeme geçiş sağlarım daha rahat bir zamanda. Hız takıntım yok olmadı biraz hız düşürürüz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet
Evet mümkün.

Otomatik kurulum hiç bir cihaz almaz. Hiç bir cihaz derken, Servis sağlayıcının verdiği ciahzlar harici, yani piyasadan aldığın cihazlar.

Ben tavsiyemi verdim. KN-3811 ve KN-1012 yeni gelen modeller. Onlardan önce KN-1811 gelmişti. 1.5 senedir satılıyor. KN-3810 yerine o zamanda imkan dahilinde KN-1811 önerirdik.

Gigabit için daha fazla kas gücü çok daha iyidir. Demiştim demek istemiyorum daha sonra.

Gigabit internette bir de QoS açılıyor. Tamamen gereksiz aslında.
Sonra KN-3810 neden hız 300 lere düştü diye yazacaksınız. Ben söyliyim donanımdan. Yani CPU gücünden.

1 gbit QoS işletmek kolay bir güç değil.
KN-3811 ve diğerlerindede 750-850 lere kısıldığını görülüyor.

Yine baştan söylediğim gibi 1gbit için QoS zaten tavsiye edilmez. Hızı biraz kısarsınız olur biter, çok bufferbloat sorununuz var ise.
Hocam selamlar. Bu keenetic in wifi 7 routerleri ne zaman Türkiye topraklarına girer bir bilginiz var mı? sanırım Titan modelinin wifi 7 olanını tanıtmışlar İtalya fuarında. Bize ulaşması kaç ay sürer ve sizin tahmininiz özellik ve fiyatı ne olur bir fikir almak istedim. Yakında bir wifi 7 router alma düşüncem var ama keenetic in gelmesini bekleyeyim diyorum. Bir yandan da gözüm Asus a kaymıyor değil.

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Hocam selamlar. Bu keenetic in wifi 7 routerleri ne zaman Türkiye topraklarına girer bir bilginiz var mı? sanırım Titan modelinin wifi 7 olanını tanıtmışlar İtalya fuarında. Bize ulaşması kaç ay sürer ve sizin tahmininiz özellik ve fiyatı ne olur bir fikir almak istedim. Yakında bir wifi 7 router alma düşüncem var ama keenetic in gelmesini bekleyeyim diyorum. Bir yandan da gözüm Asus a kaymıyor değil.
Keenetic kendisi 2025 ortası gibi söylüyor. Başka bilgim yok açıkcası.

humpyers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Koray
İndirim bitmiş arkadaşlar tekrar 3.751 TL oldu. Ben aldım 1 tane gelince deneyimlerimi paylaşırım.

godlikes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
No Name
Keenetic yazılım konusunda çok başka bir seviyede.

Arthur61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Samet Albayrak
Keenetic kendisi 2025 ortası gibi söylüyor. Başka bilgim yok açıkcası.
Hocam dün denedim modemi fakat elimdeki Turknetin verdiği H3601P V9.0 modemden bufferbloat olarak bir tık kötü geldi bana . İade oluşturdum şimdilik elimdeki router ile devam edicem daha sonra hooper 3811 modelini alırım .

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Hocam dün denedim modemi fakat elimdeki Turknetin verdiği H3601P V9.0 modemden bufferbloat olarak bir tık kötü geldi bana . İade oluşturdum şimdilik elimdeki router ile devam edicem daha sonra hooper 3811 modelini alırım .
Ne ayar yaptınız ki? Ne test yaptınız? Sonuçlar nedir?

Tak çalıştır Keenetic bufferbloat için etki edecek diye bir durum yok da o yüzden sordum. ki zaten 1gbit için 3810'u günümüz koşulları için taviye etmemiş hatta qgbit için Qos mekanizmasını açmanız hızdan baya negatif etki almanızı sağlayacaktır demiştim.

Son düzenleme:
Top Bottom