Kullanıyorum güzel marka omin dsl modelini öneririmKeenetic modem hakkındaki düşünceleriniz nedir
35 mbps vdsl türknet kullanıyorum artırmayı düşünüyorum
Farklı modem tavsiyeside olur
Extra dsl daha iyi değil mi hocam? Kullandın mı hiç?Kullanıyorum güzel marka omin dsl modelini öneririm
Kullanıyorum güzel marka omin dsl modelini öneririm
Peki şikayet var yorumlar gördüm mağdur olanlar varKullanıyorum güzel marka omin dsl modelini öneririm
mağdur olma her üründe olurPeki şikayet var yorumlar gördüm mağdur olanlar var
Doğru diyorsun çünkü elektronik şanş işimağdur olma her üründe olur
Omni dsl kullanıyorum ve inanılmaz kopmalar var. İnsanı çıldırma derecesine getiriyor. Online oyun oynamak falan hayal. Komşumun kendi modeminde hiçbir sorun olmazken benimkini taktığımda onda da kopmalar başlıyor. Sanırım ürünle ilgili tek sorun bu. Çünkü şikayetlerin neredeyse tamamı bu sorunla alakalı. Özellikle Turknet kullananlar bu sorunu yaşıyor. Ben de Türknet kullanıyorumKeenetic modem hakkındaki düşünceleriniz nedir
35 mbps vdsl türknet kullanıyorum artırmayı düşünüyorum
Farklı modem tavsiyeside olur
Peki ne almayı planlıyorsun var mı aklında ModemOmni dsl kullanıyorum ve inanılmaz kopmalar var. İnsanı çıldırma derecesine getiriyor. Online oyun oynamak falan hayal. Komşumun kendi modeminde hiçbir sorun olmazken benimkini taktığımda onda da kopmalar başlıyor. Sanırım ürünle ilgili tek sorun bu. Çünkü şikayetlerin neredeyse tamamı bu sorunla alakalı. Özellikle Turknet kullananlar bu sorunu yaşıyor. Ben de Türknet kullanıyorumSanırım cihaz tanımlanamıyormus ( emin değilim ) Ben yarın iade edeceğim. Ya teknoloji şans işi ya da bu işte bir sorun var.
Teknoloji şans işi hocam. Bende TPLink kullanıyordum aynı durum söz konusu. Sağlayıcı kaynaklı uyumluluk sorunları ortaya çıkabiliyor.Omni dsl kullanıyorum ve inanılmaz kopmalar var. İnsanı çıldırma derecesine getiriyor. Online oyun oynamak falan hayal. Komşumun kendi modeminde hiçbir sorun olmazken benimkini taktığımda onda da kopmalar başlıyor. Sanırım ürünle ilgili tek sorun bu. Çünkü şikayetlerin neredeyse tamamı bu sorunla alakalı. Özellikle Turknet kullananlar bu sorunu yaşıyor. Ben de Türknet kullanıyorumSanırım cihaz tanımlanamıyormus ( emin değilim ) Ben yarın iade edeceğim. Ya teknoloji şans işi ya da bu işte bir sorun var.