Keenetic modem nasıldır

Nagual

80+
Reaksiyon skoru
29
Keenetic modem hakkındaki düşünceleriniz nedir
35 mbps vdsl türknet kullanıyorum artırmayı düşünüyorum
Farklı modem tavsiyeside olur

Keenetic modem hakkındaki düşünceleriniz nedir
35 mbps vdsl türknet kullanıyorum artırmayı düşünüyorum
Farklı modem tavsiyeside olur
Omni dsl kullanıyorum ve inanılmaz kopmalar var. İnsanı çıldırma derecesine getiriyor. Online oyun oynamak falan hayal. Komşumun kendi modeminde hiçbir sorun olmazken benimkini taktığımda onda da kopmalar başlıyor. Sanırım ürünle ilgili tek sorun bu. Çünkü şikayetlerin neredeyse tamamı bu sorunla alakalı. Özellikle Turknet kullananlar bu sorunu yaşıyor. Ben de Türknet kullanıyorum :( Sanırım cihaz tanımlanamıyormus ( emin değilim ) Ben yarın iade edeceğim. Ya teknoloji şans işi ya da bu işte bir sorun var.

Omni dsl kullanıyorum ve inanılmaz kopmalar var. İnsanı çıldırma derecesine getiriyor. Online oyun oynamak falan hayal. Komşumun kendi modeminde hiçbir sorun olmazken benimkini taktığımda onda da kopmalar başlıyor. Sanırım ürünle ilgili tek sorun bu. Çünkü şikayetlerin neredeyse tamamı bu sorunla alakalı. Özellikle Turknet kullananlar bu sorunu yaşıyor. Ben de Türknet kullanıyorum :( Sanırım cihaz tanımlanamıyormus ( emin değilim ) Ben yarın iade edeceğim. Ya teknoloji şans işi ya da bu işte bir sorun var.
Peki ne almayı planlıyorsun var mı aklında Modem

EXTRA DSL ve Omni Router kullanmaktayım. Ürünler gayet iyi, Özellikle Omni Router çok hoşuma gitti.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teknoloji şans işi hocam. Bende TPLink kullanıyordum aynı durum söz konusu. Sağlayıcı kaynaklı uyumluluk sorunları ortaya çıkabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,509
Üyeler
198,577
Son üye
StonerR
Geri